EN

Aké to je byť mladý a zamilovaný – do svojich priateľov, do svojho mesta a do človeka, ktorý nemôže a nechce opätovať vašu lásku?
Adelaide Williamsová žije sen tisícov mileniálov. Vymetá bary, končí magisterské štúdium a chce získať prácu v PR. Zamiluje sa do Roryho Hughesa, ktorý vyzerá ako princ z disneyovky a pôsobí nedosiahnuteľne. Adelaide však vie, že ak sa bude snažiť a milovať ho, zabudne na jej malé chyby a bude ju milovať rovnako. Potom však zomrie Roryho bývalá priateľka Nathalie a Adelaide urobí všetko, čo je v jej silách, aby bola Rorymu v ťažkých chvíľach oporou – aj keby pri tom mala stratiť samu seba.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Elena Guričanová
Počet strán 328
EAN 9788056638286
Dátum vydania 16.2.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,33
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Román pre fanúšikov Sally Rooney či Colleen Hoover, ktorý dokonale zabrnká na strunu generácie mileniálov. Genevieve Wheeler s neúprosnou úprimnosťou a humornou hrejivosťou zachytáva nadčasovú výzvu čeliť životu – a láske – so všetkými jeho nedokonalosťami.

Dvadsaťšesťročná Američanka Adelaide Williamsová žije sen tisícov mileniálov. Vymetá londýnske bary, snaží sa dokončiť magisterské štúdium a získať prácu v oblasti PR, kde nebude musieť tráviť nekonečné neplatené nadčasy. A zamiluje sa. Do nádherného Roryho Hughesa, ktorý vyzerá ako princ z disneyovky. a pôsobí nedosiahnuteľne. Adelaide však vie, že ak sa bude trochu viac snažiť a trochu viac ho milovať, zabudne na jej malé chyby a bude ju milovať rovnako.

Potom však zomrie Roryho bývalá priateľka Nathalie, literárna editorka Timesov a stelesnená dokonalosť. Stane sa to, čoho sa Adelaide vždy obávala: presne vyvážená štruktúra jej života sa zrúti. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa snaží, nedokáže sa vyrovnať Nathaliinmu duchu. Adelaide urobí všetko, čo je v jej silách, aby bola Rorymu v týchto ťažkých chvíľach oporou, aj keď to znamená, že pri tom stratí samu seba.

Tento svieži debut s neúprosnou úprimnosťou a srdcom skúma smútok a duševné zdravie a zároveň zachytáva nadčasovosť toho, aké to je byť mladý a zamilovaný – do svojich priateľov, do svojho mesta a do človeka, ktorý nemôže a nechce opätovať vašu lásku.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Genevieve Wheeler

Genevieve Wheeler

Genevieve Wheeler je americká spisovateľka a manažérka komunikácie. Jej články sa objavili v publikáciách ako VICE, Vogue Business, Teen Vogue, Elite Daily a POPSUGAR a jej prácu a slová citovali The New York Times, Vox, BBC World Service, Cheddar News, Jezebel a ďalšie. Je absolventkou magisterského štúdia marketingovej komunikácie na Westminsterskej univerzite v Londýne a bakalárskeho štúdia reklamy na Bostonskej univerzite. V súčasnosti pôsobí v Londýne. Adelaide je jej debutový román.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM