EN

Hrôza v Hollow Falls

Mark Edwards


Hlboko v temných lesoch sa prebúdza zlovestná brutalita.
Tom má za sebou krach manželstva aj úspešnej novinárskej kariéry. Prichádza z Londýna do USA za svojou štrnásťročnou dcérou Frankie. Prenajme im ubytovanie v Hollow Falls, chatovom rezorte v lesoch štátu Maine. Od začiatku tam panuje zlovestná atmosféra. Rezort Hollow Falls má za sebou temnú minulosť.Dovolenka snov sa mení na nočnú moru a Tom s Frankie majú len dve možnosti: odhaliť pravdu, alebo utiecť, kým je ešte čas.

Informácie

Žáner román
mystery
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Vladislav Gális
Počet strán 344
EAN 9788056635230
Dátum vydania 15.9.2023
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,43
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Tom má za sebou krach manželstva aj kedysi úspešnej novinárskej kariéry. Prichádza z Londýna do USA za svojou štrnásťročnou dcérou Frankie. Prenajme im ubytovanie v Hollow Falls, chatovom rezorte hlboko v lesoch štátu Maine.

Od začiatku tam panuje zlovestná atmosféra a prvé konkrétne varovanie príde, keď sa Tom zoznámi s manželmi Davidom a Connie, ktorí nahrávajú podcasty o kriminálnych prípadoch. Rezort Hollow Falls má za sebou temnú minulosť: presne pred dvadsiatimi rokmi sa tu odohrala dvojnásobná vražda. Nikdy sa ju nepodarilo objasniť a lesy sa pri príležitosti tragického výročia hmýria turistami, ktorých fascinuje brutálny zločin.

Je čoraz jasnejšie, že v Hollow Falls sa odohráva niečo desivé. Dovolenka snov sa mení na nočnú moru a Tom s Frankie majú len dve možnosti: odhaliť pravdu, alebo utiecť, kým je ešte čas.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Mark Edwards

Mark Edwards

Mark Edwards píše psychologické trilery o desivých veciach, ktoré sa dejú obyčajným ľuďom. Od vydania prvého samostatného románu v roku 2013 predal viac ako tri milióny kópií svojich kníh a mnohokrát sa dostal na prvé miesto v rebríčkoch bestsellerov. Vo vydavateľtve Lindeni vyšiel jeho román Hrôza v Hollow Halls.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM