EN

Dračie srdce 2

Tajomstvo hovoriacich stromov

Ana Galánová


Tieto pútavé príbehy o drakoch si získali obľubu u detí i rodičov po celom svete.
Kale konečne získal svojho vlastného draka - Mondraga. Splnil ťažkú skúšku a stretol sa so zlým Murdom aj so zabijackymi drakmi starostu Wickenburga. Mondragovi sa podarilo tajne vyniesť zo starostovho hradu záhadnú knihu, ktorá hovorí ľudským hlasom. Na jej stránkach sa objavujú tajuplné odkazy, ktoré našich priateľov posielajú do nebezpečného Hmlistého lesa. Prekonajú s pomocou Mondraga ďalšie prekážky? Kto je tá zahalená postava, z ktorej majú hovoriace stromy strach?

Informácie

Ilustrátor Pablo Pino
Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov MONDRAGO Rídel y los árboles parlantes
Pôvodný jazyk španielčina
Séria Dračie srdce
Počet strán 128
EAN 9788026407843
Dátum vydania 22.6.2015
Vek od 6
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,29
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Aké tajomstvo v sebe ukrýva tajomná kniha?

Kale konečne získal svojho vlastného draka - Mondraga. Splnil ťažkú skúšku a stretol sa so zlým Murdom aj so zabijackymi drakmi starostu Wickenburga. Mondragovi sa podarilo tajne vyniesť zo starostovho hradu záhadnú knihu, ktorá hovorí ľudským hlasom. Na jej stránkach sa objavujú tajuplné odkazy, ktoré našich priateľov posielajú do nebezpečného Hmlistého lesa. Prekonajú s pomocou Mondraga ďalšie prekážky? Kto je tá zahalená postava, z ktorej majú hovoriace stromy strach? A čo sa našim priateľom prihodí na Vlčom kopci? To všetko sa dozviete v ďalšom dobrodružstve nerozlučných kamarátov a ich drakov.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Dračie srdce"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ana Galánová

Ana Galánová

Ana Galánová je španělská autorka dětských knih. Jako dítě se ráda věnovala sportu, především baletu. Její láska ke zvířatům však v jejích zájmech převládala, a proto se stala veterinární lékařkou. Později překládala a redigovala knihy pro nakladatelství Scholastic. V současnosti se plně věnuje psaní dětských knih. Českým čtenářům je známá díky své sérii Dračí srdce.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM