EN

Spoznajte Paríž po svojom!
Paríž – pre každého predstavuje niečo iné. Niekto v ňom bude obdivovať historické pamiatky a múzeá, iný podľahne kúzlu jeho kaviarní a malebných zákutí a ďalší sa v ňom bude chcieť nadšene vrhnúť do víru nakupovania. Nech vás na Paríži láka čokoľvek, v našom sprievodcovi nájdete trasy, z ktorých si vyberiete práve tie, ktoré budú ideálne pre vás. Rozdelené do tematických víkendov ponúkajú rozmanité možnosti, ako v Paríži stráviť čas. A nezabúda sa ani tipy pre rodiny s deťmi!

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 160
EAN 9788026404361
Dátum vydania 16.6.2014
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,27
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Paríž – pre každého predstavuje niečo iné. Niekto v ňom bude obdivovať historické pamiatky a múzeá, iný podľahne kúzlu kaviarní, reštaurácií a malebných zákutí, ďalší sa pre zmenu nadšene vrhne do víru nakupovania v známych obchodných domoch.

Nech už vás na Paríži láka čokoľvek, v našom sprievodcovi nájdete trasy, z ktorých si vyberiete práve tie, ktoré budú ideálne pre vás. Sú rozdelené do niekoľkých tematických víkendov a ponúkajú rozmanité možnosti, ako v Paríži stráviť čas. Či už ho idete navštíviť s túžbou po odpočinku, chcete si spestriť obchodnú cestu alebo hľadáte tipy pre rodiny s deťmi.

Na trasách objavíte nielen klasické a známe turistické objekty, ale aj mnoho zaujímavostí a osobných postrehov, ktoré autorka sama pozbierala počas svojho niekoľkoročného pobytu v Paríži.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM