EN

Baby na stope – Neobvyklé pátranie

Barbara Wendelken


Pátranie je napínavé, dievčatá sa dostávajú na falošnú stopu a nakoniec zmizne Pia.
Do penziónu, ktorý vedú Luciini starí rodičia, opäť prichádzajú Patrícia a Pia - Luciine sesternice z Brém, aby tu strávili veľkonočné prázdniny. Patrícia má konečne vysnívaný digitálny fotoaparát a hneď sa dostala do novín s fotografiou zvláštneho pavúka. Lucia nechce zostať pozadu a začne bojovať proti klietkovému chovu sliepok a predaju ich vajec. Všetko sa skomplikuje, keď po búrke sa v mestečku objaví devätnásť zúbožených sliepok, pravdepodobne z klietkového chovu, ktoré nikomu nechýbajú.

Informácie

Jazyk slovenčina
Séria Baby na stope
Počet strán 144
EAN 9788080896898
Dátum vydania 20.8.2013
Vek od 9
Formát 125x195 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,23
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Do penziónu, ktorý vedú Luciini starí rodičia, opäť prichádzajú Patrícia a Pia - Luciine sesternice z Brém, aby tu strávili veľkonočné prázdniny. Patrícia má konečne vysnívaný digitálny fotoaparát a hneď sa dostala do novín s fotografiou zvláštneho pavúka. Lucia nechce zostať pozadu a začne bojovať proti klietkovému chovu sliepok a predaju ich vajec.

Všetko sa skomplikuje, keď po búrke sa v mestečku objaví devätnásť zúbožených sliepok, pravdepodobne z klietkového chovu, ktoré nikomu nechýbajú. Pátranie je napínavé, dievčatá sa dostávajú na falošnú stopu a nakoniec zmizne Pia.

Podarí sa Lucii a Patrícii všetko vysvetliť a nájsť Piu?

Ďalšie tituly z rady "Baby na stope"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM