EN

Ploštice

Ben H Winters


Psychotriler, pri ktorom budete uvažovať, čo je skutočnosť... sú totiž naozaj všade...
Susan a Alex Wendtovci sa chcú odsťahovať zo svojho malého bytu a zdá sa, že konečne našli byt svojich snov. Priestranný mezonetový byt v dobrej štvrti, bez poplatku realitnej kancelárii. Majiteľka domu je síce trochu výstredná a postarší údržbár má neustále záhadné poznámky o pivnici, ale… nájomné je také nízke, že by bol hriech byt nevziať. Lenže Susan čoskoro zisťuje, že ich domov je plný ploštíc. Alebo nie je?

Informácie

Žáner sci-fi
horor
Jazyk slovenčina
Počet strán 200
EAN 9788056400883
Dátum vydania 22.6.2015
Vek od 18
Formát 145x210 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,63
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Susan a Alex Wendtonovci sa chcú odsťahovať zo svojho malého bytu a zdá sa, že konečne našli byt svojich snov. Priestranný mezonetový byt v dobrej štvrti, bez poplatku realitnej kancelárii. Majiteľka domu je síce trochu výstredná a postarší údržbár má neustále záhadné poznámky o pivnici, ale... nájom je taký nízky, že by bol hriech byt nevziať. Lenže Susan čoskoro zisťuje, že ich domov je plný ploštíc. Alebo nie je?

Susan sa každé ráno zobúdza s novými štípancami, ale zdá sa, že ani Alex, ani ich dcéra Emma ten problém nemajú. Deratizátor nič nenájde a majiteľka domu prisahá, že v jej dome žiadne ploštice nie sú.

Susan má strach, že začína blúzniť... Tieto ploštice sú totiž oveľa zlovestnejšie, ako sa na prvý pohľad zdá.... sú totiž naozaj všade ...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM