EN

S dinosaurami do praveku

Hry - aktivity - komiks - hádanky - kvízy


Uži si ešte viac zábavy a vzrušenia s "rozšírenou realitou" - s aplikáciou Blippar ožívajú dinosaury priamo pred tvojimi očami!
Kniha s "rozšírenou realitou". Ešte viac zábavy! Nájdeš tu kvíz, hry, hádanky, zaujímavé informácie, vtipy, zábavné komiksy a veselý príbeh o Supersauroch. Prostredníctvom tejto aplikáce si tiež môžeš stiahnuť a vytlačiť maľovanky a nafotiť množstvo selfie s dinosaurími hrdinami. A to všetko potom môžeš zdielať s kamarátmi a rodinou!

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov The Dinosaurs
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 32
EAN 9788056401309
Dátum vydania 22.2.2016
Vek od 7
Formát 210x296 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,155
Typ kniha
Väzba brožovaná, šitá 2 skobami (zošitová)

Kniha s "rozšírenou realitou". Ešte viac zábavy!

Pripútaj sa, opäť sú tu dinosaury!

S touto knihou budeš riešiť rôzne úlohy a všetky sa budú týkať dinosaurov! Nájdeš tu kvíz, hry, hádanky, zaujímavé informácie, vtipy, zábavné komiksy a veselý príbeh o Supersauroch.

Uži si ešte viac zábavy a vzrušenia s "rozšírenou realitou"! Najskôr si do smart telefónu alebo tabletu zadarmo stiahni aplikáciu Blippar. Podrž ju nad obálkou knihy a vzápätí na teba vyskočí hrozivý dinosaurus. Ako živý!

Prostredníctvom tejto aplikáce si tiež môžeš stiahnuť a vytlačiť maľovanky a nafotiť množstvo selfie s dinosaurími hrdinami. A to všetko potom môžeš zdielať s kamarátmi a rodinou!

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM