EN

Tri pátračky: Nebezpečný čet

Henriette Wich


Franci, Mária a Kim sú najlepšie priateľky. Ich detektívny klub sa skvele rozbieha a už teraz vedia, že spolu tvoria neporaziteľný tím.
Četovanie so známymi a niekedy aj s neznámymi je super a môže byť aj celkom dobrodružné. Internet je však plný nepredvídateľných nástrah! Franci si na internete našla ľudí, s ktorými sa naozaj príjemne četovalo, pretože boli veľmi milí a vtipní. Po nejakom čase sa však udialo čosi nanajvýš nezvyčajné a podozrivé. Tri pátračky musia zapojiť do riešenia tejto záhady všetky svoje schopnosti.

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Die drei!!! Gefährlicher chat
Pôvodný jazyk nemčina
Počet strán 128
EAN 9788000040936
Dátum vydania 16.11.2015
Vek od 8
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,3
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Četovanie so známymi a niekedy aj s neznámymi je super a môže byť aj celkom dobrodružné. Internet je však plný nepredvídateľných nástrah!

Franci si na internete našla ľudí, s ktorými sa naozaj príjemne četovalo. Rada sa s nimi kontaktovala, pretože boli veľmi milí a vtipní. Po nejakom čase sa však udialo čosi nanajvýš nezvyčajné a podozrivé a Tri pátračky musia zapojiť do riešenia tejto záhady všetky svoje schopnosti.

Franci, Mária a Kim sú najlepšie priateľky. Ich detektívny klub sa skvele rozbieha a už teraz vedia, že spolu tvoria neporaziteľný tím.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Tri pátračky"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM