EN

Get Talking!

Alena Kuzmová


Zdokonaľte svoju schopnosť a chuť komunikovať v anglickom jazyku a odstráňte zábrany pri hovorení. Pomôže vám CD, ktoré je súčasťou publikácie.
Učebnica je určená pre stredne pokročilých študentov, pre jazykové kurzy aj samoukov. Jej cieľom je rozvíjať schopnosť a chuť komunikovať v anglickom jazyku a odstrániť zábrany pri hovorení. Titul zahŕňa rad slovných obratov a fráz zameraných predovšetkým na cestovanie, ale aj na ďalšie oblasti spoločenského života a komunikácie.

Informácie

Jazyk angličtina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 296
EAN 9788026610380
Dátum vydania 31.10.2016
Vek od 15
Formát 170x243 mm
Vydavateľstvo EDIKA
Hmotnosť 0,89
Typ kniha + CD audio, MP3
Väzba brožovaná, šitá nitmi

Učebnica je určená pre stredne pokročilých študentov, pre jazykové kurzy aj samoukov. Jej cieľom je rozvíjať schopnosť a chuť komunikovať v anglickom jazyku a odstrániť zábrany pri hovorení.

Titul zahŕňa rad slovných obratov a fráz zameraných predovšetkým na cestovanie, ale aj na ďalšie oblasti spoločenského života a komunikácie.

Na začiatku každej lekcie nájdete články vzťahujúce sa k téme, ktoré sprevádza slovenský preklad. Nasleduje súhrn fráz a slovíčok a stručné vysvetlenie hlavných gramatických javov, ktoré sa objavujú v textoch článku. Gramatiku aj použitú slovnú zásobu a frázy si precvičíte v rade nasledujúcich cvičení. Vyvrcholením každej lekcie sú po slovensky popísané námety na rozhovory (TOPICS FOR DIALOGUES), ktoré vedú k precvičeniu a zvládnutiu témy lekcie. Tieto rozhovory študenti vo dvojici interpretujú svojimi slovami v angličtine. Na konci učebnice sa nachádza kľúč k cvičeniam a tiež plné znenie vzorových rozhovorov.

CD obsahuje 3 hodiny a 20 minút posluchov – nahovorené články, slovíčka a frázy, aj znenie vzorových rozhovorov. Nahrali ich herci odlišných národností: Angličania, Kanaďan aj Škótka, a to navyše miestami v ľahkom crazy poňatí.

Pobavíte sa a zároveň si prehĺbite zručnosť porozumieť rôznej výslovnosti.

O autorovi:

Alena Kuzmová sa už viac ako 12 rokov venuje výuke anglického jazyka v súkromnom jazykovom štúdiu. Mnohoročné skúsenosti ju inšpirovali k napísaniu radu úspešných publikácií: napr. English All Around – kurz angličtiny pre školy a samoukov, dvojjazyčné beletrie Short Stories of Passion and Fate alebo When the Killer is Love atď.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Alena Kuzmová

Alena Kuzmová

Alena Kuzmová pracuje mnoho let jako soukromá lektorka anglického jazyka. Individuální přístup k jednotlivým studentům je pro ni věčnou inspirací k psaní učebnic. V nich se soustřeďuje hlavně na výuku gramatické přesnosti, rozvíjení slovní zásoby a motivaci k jejich uplatnění v praxi. Své učebnice koncipuje tak, že je lze používat jak při skupinové výuce, tak i při samostudiu. Její tvorba zahrnuje gramatické příručky, jazykové kurzy i anglicko-českou beletrii s cvičebními texty.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM