EN

Príbeh auta

Oldřich Růžička


Od vynálezu kolesa cez prvé zvieratami ťahané vozy a parné stroje až po najmodernejšie pretekárske autá.
Vynálezcovia stroja, ktorý je v súčasnosti pre nás každodennou samozrejmosťou, museli prejsť dlhú cestu, kým vznikol ten elegantný krásavec, ktorého nájdeš zaparkovaného v garáži. Prvé, koňmi ťahané vozy a kočiare, parné stroje, predchodcovia automobilov so spaľovacími motormi, ale aj moderné autá, v ktorých jazdil agent Bond alebo Batman, to všetko ťa čaká vo vnútri knihy.

Informácie

Žáner encyklopédia
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 32
EAN 9788000046372
Dátum vydania 12.5.2017
Vek od 6
Formát 215x280 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,4
Typ kniha
Väzba viazaná s poťahom z iného materiálu

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Vyštudoval Pedagogickú fakultu Masarykovej univerzity a viac ako 12 rokov učil na základnej škole, neskôr aj na gymnáziu. Po kariére učiteľa presedlal na redaktorskú profesiu a zameriaval sa na knihy pre deti a mládež či oblasť non-fiction literatúry. Jeho knihy boli preložené do viac ako 50 jazykov.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

mimimalaknihomilka.blogspot.sk - Oldřich Růžička: Príbeh Auta

Mimi je chorá, práve spinká a tak som si povedala, že napíšem pár slov o novinke z dielne Albatrosu Príbeh Auta. Napísal ju Oldřich Růžička a ja musím hneď na úvod uviesť, že mám rada jeho encyklopédie pre deti. Píše ich pútavým a hravým spôsobom, pri ich čítaní nehrozí nuda deťom ani dospelým. A presne taká je aj encyklopédia Príbeh Auta. Pútavá, hravá s vtipnými vsuvkami v podobe komiksov a vy...
NAPÍŠTE NÁM