EN

Láska je pre bláznov. Ako som ja.

Sabine Schoderová


Príbeh lásky taký skutočný, až to zabolí, a taký podmaňujúci, že vzbudzuje závislosť.
Najhorší chalan na svete? Viki v tom má jasno: Jay Feretty. Lacná kópia rockovej hviezdy, krásavec školy, syn architektov. Má na sebe staré tričko s obrázkom nejakej kapely, príšerne drahé roztrhané rifle, novučičké tenisky zamazané blatom a spieva o nespravodlivosti v spoločnosti. Len aby mohol celé hodiny nasávať pivo a pretiahnuť prvé dievča, ktoré sa oňho potkne. A dnes večer je ním Viki. Nasledujúce ráno si na nič nevie spomenúť, a predsa toho chalana nemôže dostať z hlavy. Naozaj k nemu niečo cíti?

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Liebe ist was für Idioten. Wie mich.
Pôvodný jazyk nemčina
Počet strán 328
EAN 9788056604489
Dátum vydania 4.5.2018
Vek od 15
Formát 125x190 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,33
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Najhorší chalan na svete? Viki v tom má jasno: je to Jay Feretty. Lacná kópia rockovej hviezdy, krásavec školy, syn architektov. Tvári sa, že chce zmeniť svet. Pritom mu ide iba o to, aby mohol baliť baby. Má na sebe staré tričko s obrázkom nejakej kapely, príšerne drahé roztrhané značkové rifle, novučičké tenisky zamazané blatom z ulice a spieva o nespravodlivosti v spoločnosti. Len aby mohol potom celé hodiny nasávať pivo a pretiahnuť prvé dievča, ktoré sa oňho potkne. A dnes večer je ním Viki.

Nasledujúce ráno si na nič nedokáže spomenúť a predsa toho chalana nemôže dostať z hlavy. Naozaj k nemu niečo cíti? A ak áno, čo proti tomu môže urobiť?

Príbeh lásky taký skutočný, až to zabolí, a taký podmaňujúci, že vzbudzuje závislosť.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

nessiandherbooks.blogspot.cz - Láska je pre bláznov. Ako som ja.

Kniha je o 17 ročnej Viky, ktorá ide osláviť svoje sedemnáste narodeniny a v bare sa zoznámi s členom hudobnej skupiny Jayom. Viky žije so svojím otcom, s ktorým ma hrozný vzťah. Mama jej zomrela na rakovinu pľúc, keď mala Viky 7 rokov. Z tohto dievčaťa vyrástla typická badgirl. Má najlepšiu kamarátku Mel, po boku ktorej už stavila nejaký ten rok. Mel je jej ako sa hovorí mozog. Čo sa týka školy v...

The Bookland - Láska je pre bláznov. Ako som ja.

Táto kniha ma zaujala prakticky okamžite, pretože som a) mala náladu na romantickú oddychovku, b) chcela zistiť, ako píšu YA contemporary nemecké autorky. Nuž, zase taká oddychovka to nebola, ale minimálne jedna nemecká autorka si rozhodne nedáva servítku pred ústa! Anotácia tvrdí, že ide o "príbeh lásky taký skutočný, až to zabolí, a taký podmaňujúci, že vzbudzuje závislosť". Nepovedala by s...
NAPÍŠTE NÁM