EN

Jeden temný trón

Kendare Blakeová


Druhé pokračovanie úžasnej fantasy Tri temné koruny.
Druhé pokračovanie úžasnej fantasy série z pera Kendare Blake. Tri temné koruny si získali srdcia čitateľov. Teraz nastal čas, aby sa tri sestry postavili do boja o temný trón. Katharine, kedysi najslabšia a najkrehkejšia sestra, je silná ako nikdy predtým. Arsinoe musí vymyslieť, ako zo svojho tajomstva vyťažiť maximum. A Mirabella čelí nekonečným útokom, ktorým nevie zabrániť. Boj o korunu sa už začal, no ktorá z troch sestier zvíťazí?

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov One Dark Throne
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Temné koruny
Počet strán 440
EAN 9788056607282
Dátum vydania 26.10.2018
Vek od 13
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,57
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Druhé pokračovanie úžasnej fantasy série z pera Kendare Blake. Tri temné koruny si získali srdcia čitateľov. Teraz nastal čas, aby sa tri sestry postavili do boja o temný trón.

Po nezabudnuteľných udalostiach beltainských slávností a zahájení Nástupného roka je celý ostrov Fennbirn hore nohami. Budúcnosť ostrova je viac než nejasná. Katharine, kedysi najslabšia a najkrehkejšia sestra, je silná ako nikdy predtým. Arsinoe odhalila pravdu o svojich schopnostiach a musí vymyslieť, ako zo svojho tajomstva vyťažiť maximum. Aspoň kým ju neodhalia. A Mirabella, ktorú všetci donedávna považovali za najmocnejšiu zo sestier a budúcu kráľovnú, čelí nekonečným útokom – útokom, ktorým nevie zabrániť a ktoré ohrozujú ľudí blízkych jej srdcu.

Boj o korunu sa už začal, no ktorá z troch sestier zvíťazí?

Ďalšie tituly z rady "Temné koruny"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kendare Blakeová

Kendare Blakeová

Kendare Blakeová už vydala několik románů a řadu povídek. Její YA horory Anna Dressed in Blood a Girl of Nightmares se umístily v Kirkus Reviews Top Ten. Román Anna Dressed in Blood byl také finalistou Cybils Awards. Její knížky byly přeloženy do osmnácti jazyků, umístily se na čelních místech různých žebříčků a získaly řadu regionálních a knihovnických ocenění. Kendare se narodila v Jižní Koreji, ale vyrostla u adoptivních rodičů ve Spojených státech. Vystudovala tvůrčí psaní na Middlesex University v severním Londýně. Nyní žije a píše v Kentu ve státě Washington.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Lili-darknight.blogspot.cz - Keď vládnu intrigy

Kendare Blake je známa americká autorka, ktorá má na konte už niekoľko kníh. Bohužiaľ, prekladu sa dočkalo minimum z nich, avšak aj to stačilo, aby sa jej meno stalo známym. Jej zatiaľ najúspešnejšou sériou zatiaľ sa stala séria Temné koruny, ktorá pôvodne mala byť dilógiou, avšak vydavateľstvo sa neskôr rozhodlo zazmluvniť autorku na ďalšie dve knihy. Na základe tejto knihy nie je ťažké uhádnuť, ...

Perlasworldofstories.blog.cz - Každý chce vládnuť > Jeden temný trón

Druhé pokračovanie Troch Temných Korún ponúka nielen posun v deji, ale aj predstavenie ďalších postáv a hlavne bližšie zoznámenie s ostrovom a jeho minulosťou. Každá sestra ponúkla dielu niečo iné, a vyvinuli sa nielen ony, ale aj mnohé vedľajšie postavy, na ktoré sa oplatí počkať v treťom pokračovaní. (Upozornenie pre tých, ktorí nečítali prvú časť. V recenzii sa môžu vyskytnúť spoilery.) Writi...
NAPÍŠTE NÁM