EN

Brontík 2 - Hurá do praveku!

Thomas Brezina


Druhý príbeh Brontíka, kamaráta z praveku!
Dvojčatá Tina a Tobi majú veľké tajomstvo. Ukrývajú v strýkovom dome dvoch dinosaurov – malého Brontíka a vtákojaštera Lietavca. Bohužiaľ, o ich existencii vedia profesor Karacho a reportér Dubák. Tí majú v pláne oboch dinosaurov chytiť, skúmať a presláviť sa tým. Pri jednej divokej naháňačke Lietavec spolu s ostatnými kamarátmi preletí časom až do praveku. Ani tam však nie sú v bezpečí. Vo vode na nich číha obrovský jašter a na súši tyranosaurus. Podarí sa im z tejto šlamastiky vyviaznuť so zdravou kožou?

Informácie

Ilustrátor Pablo Tambuscio
Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Bronti 2 - Auf in die Saurierizeit
Pôvodný jazyk nemčina
Séria Brontík
Počet strán 80
EAN 9788056606438
Dátum vydania 28.9.2018
Vek od 6
Formát 165x240 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,39
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Dvojčatá Tina a Tobi majú veľké tajomstvo. Ukrývajú v strýkovom dome dvoch dinosaurov – malého Brontíka a vtákojaštera Lietavca. Bohužiaľ, o ich existencii vedia profesor Karacho a reportér Dubák. Tí majú v pláne oboch dinosaurov chytiť, skúmať a presláviť sa tým.

Pri jednej divokej naháňačke Lietavec spolu s ostatnými kamarátmi preletí časom až do praveku. Ani tam však nie sú v bezpečí. Vo vode na nich číha obrovský jašter a na súši tyranosaurus.

Podarí sa im z tejto šlamastiky vyviaznuť so zdravou kožou?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Brontík"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Thomas Brezina

Thomas Brezina

Knihy Thomasa Brezinu už boli preložené do viac ako 35 jazykov. V Číne ho volajú majster dobrodružstiev. Dokáže písať tak, že čitatelia sa úplne pohrúžia do jeho príbehov a z hlavných hrdinov sa stanú ich dobrí priatelia, s ktorými sa radi stretávajú stále znova a znova. Od roku 1996 je rakúskym vyslancom UNICEF-u, zasadzuje sa za práva detí a podporuje vzdelávacie projekty na celom svete. V rokoch 2006 a 2007 bol v Rakúsku zvolený za spisovateľa roka.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM