EN

A tücsök meg a hangyák

Jiří Zdeněk Novák


Svrček a mravce: A tücsök meg a hangyák, minden idők egyik legsikeresebb leporellója, érkezik a könyvpiacra. Megható történet a gondtalan életet élő tücsökről, aki egész nyáron hegedült, és a szorgalmas hangyákról, akik fáradhatatlanul dolgoztak, hogy felkészüljenek a kemény télre. Ezt a barátságról és felelősségről szóló gyönyörű történetet Tóth Tibor fordította magyarra.

Informácie

Žáner leporelo
Ilustrátor Vojtěch Kubašta
Jazyk maďarčina
Originálny názov Cvrček a mravenci
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 14
EAN 9788056601693
Dátum vydania 1.12.2017
Vek od 3
Formát 230x185 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,29
Typ kniha
Väzba leporelo knižkové

Na knižný trh prichádza jedno z najúspešnejších leporel všetkých čias Svrček a mravce. Je to dojemný príbeh o bezstarostnom svrčkovi, ktorý celé leto vyhrával na husličkách, a usilovných mravcoch, ktoré neúnavne pracovali a chystali sa na tuhú zimu. Tento krásny príbeh o priateľstve a zodpovednosti do maďarčiny prebásnil Tibor Tóth.

A tücsök meg a hangyák, minden idők egyik legsikeresebb leporellója, érkezik a könyvpiacra. Megható történet a gondtalan életet élő tücsökről, aki egész nyáron hegedült, és a szorgalmas hangyákról, akik fáradhatatlanul dolgoztak, hogy felkészüljenek a kemény télre. Ezt a barátságról és felelősségről szóló gyönyörű történetet Tóth Tibor fordította magyarra.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM