EN

Spolu i bez sebe

Julie Cohen


Příběh o velké lásce a stejně velkém tajemství
Robbie a Emily strávili bok po boku celá desetiletí. Měli šťastný a bohatý život s dětmi a vnoučaty. Jejich láska zůstala stejně silná jako v den, kdy se poprvé setkali a jejich životy se navždy změnily. Museli tehdy učinit těžká rozhodnutí a hodně obětovat, aby mohli být spolu. Nic jiného jim ale nezbývalo, celou tu dobu totiž skrývali hrozné tajemství. A byli odhodláni udělat cokoli, aby nikdy nevyšlo najevo.

Informácie

Jazyk čeština
Originálny názov Together
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 400
EAN 9788026715825
Dátum vydania 22.8.2019
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,489
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Bylo to ráno jako každé jiné. Robbie vstal, oblékl se, uvařil kávu a nakrmil psy, jako obvykle. Pak ale napsal své ženě Emily dopis a udělal něco, co jí zlomilo srdce. Strávili bok po boku celá desetiletí. Měli šťastný a bohatý život s dětmi a vnoučaty a jejich láska zůstala stejně silná jako v den, kdy se poprvé setkali. Mozaika událostí z jejich života vede pozpátku až do roku 1962, kdy se jejich životy navždy změnily. Museli učinit těžká rozhodnutí a hodně obětovat, aby mohli být spolu. Nic jiného jim ale nezbývalo, museli skrývat hrozné tajemství. A byli odhodláni udělat cokoli, aby nikdy nevyšlo najevo.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Julie Cohen

Julie Cohen

Julie Cohen vyrastala v Maine a takmer celé detstvo strávila s nosom v knihe. Inšpirovaná Ursulou Le Guin napísala ako jedenásťročná svoju prvú knihu o mladej čarodejníčke. Napísala ju rukou a, samozrejme, doplnila ju aj vlastnými ilustráciami a mapami. Vyštudovala anglickú literatúru a získala PhD. v odbore literatúra pre deti. Po štúdiách pracovala ako učiteľka na základnej škole a začala sa pohrávať s myšlienkou stať sa spisovateľkou. Debutovala románom Spolu, ktorý vyšiel v slovenskom preklade pod značkou Lindeni. Dnes vedie kurzy kreatívneho písania a pomáha iným autorom nabrať správny smer pri písaní kníh. Je hrdou patrónkou organizácie, ktorá podporuje čitateľskú gramotnosť detí v Berkshire, kde Julie aktuálne žije spolu s rodinou a psom.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM