EN

U nás doma v ZOO: Ako zachrániť gorilie mláďa?

Tatjana Gesslerová


Leto a život medzi tisíckami zvierat prinášajú mnohé dobrodružstvá a nezabudnuteľné zážitky s kamarátkou Milou čakajú!
Lea miluje zvieratá. Keď jej mamka získa miesto riaditeľky v zoologickej záhrade, splní sa jej ten najkrajší sen. A navyše sú prázdniny! Keď do zooparku Raj privezú gorilie mláďa prežíva Lea najkrajšie chvíle svojho života. Rozkošné gorilie dievčatko však napriek všetkej snahe neprijíma potravu, a keď sa ešte nakazí infekciou, jeho život je vo vážnom ohrození! Ako len zachrániť gorilie mláďa?

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Zu Hause im Zoo: Gorillababy ganz gross
Pôvodný jazyk nemčina
Počet strán 128
EAN 9788056603352
Dátum vydania 2.3.2018
Vek od 8
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,29
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Lea miluje zvieratá. Keď jej mamka získa miesto riaditeľky v zoologickej záhrade, splní sa jej ten najkrajší sen. A navyše sú prázdniny! Leto a život medzi tisíckami zvierat prinášajú mnohé dobrodružstvá a nezabudnuteľné zážitky s kamarátkou Milou čakajú! Keď do zooparku Raj privezú gorilie mláďa, ktoré jeho matka odvrhla, prežíva Lea najkrajšie chvíle svojho života. Len keby pri starostlivosti o Banžu nemusela spolupracovať s Maxom, o pár rokov starším namysleným chalanom, ktorý jej totálne lezie na nervy! Rozkošné gorilie dievčatko však napriek všetkej snahe neprijíma potravu, a keď sa ešte nakazí infekciou, jeho život je vo vážnom ohrození! Ako len zachrániť gorilie mláďa?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

sdetmi.com - Nová detská séria U nás doma v ZOO

Je tu prvý diel s názvom Ako zachrániť gorilie mláďa. Leto a život medzi tisíckami zvierat prinášajú mnohé dobrodružstvá a nezabudnuteľné zážitky. Je tu nová séria U nás doma v ZOO. Hlavná hrdinka Lea miluje zvieratká, jej mama Mária je riaditeľkou ZOO a Mila najlepšia Leina kamoška. Doma majú napríklad Gagarina. Nie toho kozmonauta, ale gunára, ktorý patrí Lei. Ich zoopark Raj je jednou z najvä...
NAPÍŠTE NÁM