EN

Zámok v oblakoch

Kerstin Gierová


Keď hostia nie sú tým, za koho sa vydávajú.
Vysoko v Alpách, takmer na dosah k oblakom, stojí uznávaný hotel, ktorý už len spomína na zašlú slávu. Na prelome rokov je však celý hotel na nohách, pripravuje sa veľkolepá silvestrovská zábava. Fanny má plné ruky práce podobne ako všetci zamestnanci hotela, aby pre hostí pripravili dokonalý pobyt a zábavu. No nie všetci hostia sú tým, za koho sa vydávajú. Fanny sa čoskoro ocitne uprostred kolotoča nebezpečných dobrodružstiev, v ktorých jej hrozí, že príde o život alebo stratí dávno vytúženú lásku.

Informácie

Žáner román
Jazyk slovenčina
Originálny názov Wolkenschloss
Pôvodný jazyk nemčina
Počet strán 352
EAN 9788056606650
Dátum vydania 12.10.2018
Vek od 12
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,48
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Magický zámok v oblakoch a najzvedavejšia hrdinka na svete. Toto a ešte oveľa viac vás čaká v najnovšom dobrodružstve od megaúspešnej autorky Kerstin Gier.

Vysoko vo švajčiarskych Alpách, takmer na dosah k oblakom, stojí uznávaný hotel, ktorý už len spomína na zašlú slávu. Na prelome rokov je však celý hotel na nohách, pripravuje sa veľkolepá silvestrovská zábava, na ktorú sú pozvaní známi ľudia z celého sveta. Sedemnásťročná Fanny má plné ruky práce podobne ako všetci zamestnanci hotela, aby pre hostí pripravili dokonalý pobyt a zábavu. No nie všetci hostia sú tým, za koho sa vydávajú. Fanny by rada nakukla za zamatové závesy a odhalila tajomstvá celebrít. Naozaj sa v hoteli nachádza svetoznámy a neuveriteľne vzácny diamant? Prečo lozí sympatický Tristan radšej po fasáde hotela, než by použil schody vo vnútri? Fanny sa čoskoro ocitne uprostred kolotoča nebezpečných dobrodružstiev, v ktorých jej hrozí, že príde o život alebo stratí dávno vytúženú lásku.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kerstin Gierová

Kerstin Gierová

Kerstin Gierová studovala germanistiku, hudební vědu a anglistiku, nakonec má však diplom z psychologie komunikace. V roce 1995 začala psát romány pro ženy, které jsou velmi úspěšné v jejím domovském Německu. Do světa prorazila trilogií Drahokamy, která je o lásce a cestování časem. Knihy byly přeloženy a do celé řady jazyků a byl podle nich natočen i film. Bydlí se svým mužem a synem v malé německé vesničce poblíž Bergisch Gladbachu.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

elliesbookverse.blogspot.cz/2018/ - Zámok v oblakoch (Recenzia)

Dúfam a verím, že Kerstin Gier v knižnom svete už netreba vôbec predstavovať. Neverím, že je tu ešte niekto, kto minimálne nepočul o jej sérii Drahokamy, ale skôr si myslím, že ste ju už všetci čítali. A ak ste tak skutočne urobili, určite ste už netrpezlivo očakávali nejakú jej ďalšiu knihu, presne ako ja. Keďže je Kerstin Gier u mňa zárukou kvality, vôbec som si neprečítala anotáciu a do čítania...

Fans of Books - Zámok v oblakoch - Kerstin Gier

Kerstin Gier je jedna z mojich najobľúbenejších autoriek. Talentovaná spisovateľka, ktorú všetci spoznali vďaka jej sérii Drahokamy. Pokiaľ je tu niekto taký, kto túto sériu nečítal, odporúčam mu hneď sa do nej pustiť. Netrpezlivo som čakala na každú jednu knihu, ktorá sa mi od nej dostane do ruky. Tentokrát je to Zámok v oblakoch. Ako prvé ma zaujala nádherná obálka. Nevyberám si knihy podľa ob...

elliesbookverse.blogspot.cz/2018/ - Zhrnutie 2019: Najlepšie knihy3

Najroztomilejšia kniha roka. Od Kerstin Gier som ani nič iné nečakala. Ideálna kniha na vianočnú pohodu, keď sa zabambušíte do deky pod stromčekom a necháte sa unášať do starého švajčiarskeho, takmer skrachovaného hotela pre smotánku.

Môj svet snov a kníh - Zámok v oblakoch

Fanny tohtoročné Vianoce strávili na zámku v krásnych Alpách. No ak by si niekto pomyslel, že jej závidí, nemá vlastne čo závidieť. Fanny tam totiž nerelaxuje a netrávi krásne dni oddychu, práve naopak. Pracuje ako chyžná a opatrovateľka a pomocníčka a vlastne robí všetko, čo nemá kto. No ak by si mala vybrať, čo neznáša najviac, tak to je rozhodne práca s deťmi. Pretože tie sú nevyspytateľné. Po...
NAPÍŠTE NÁM