EN

Krutý princ

Holly Blacková


Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! První díl napínavé fantasy série
Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli spolu se sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží Jude po ničem jiném než patřit mezi víly. A to i přes to, že je smrtelná. Většina víl lidmi pohrdá a nejvíce podlý princ Cardan. Aby Jude získala vysněné místo u dvora, musí se princi postavit. Zaplete se však do intrik, a když hrozí, že násilí zničí slavný dvůr, rozhodne se pro pochybné spojenectví, které ji může stát život.

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk čeština
Originálny názov Cruel Prince
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Krutý princ
Prekladateľ Radka Kolebáčová
Počet strán 384
EAN 9788075446664
Dátum vydania 5.11.2018
Vek od 13
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,452
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly!

Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly. A to i přes to, že je smrtelná. Většina víl lidmi pohrdá, nejvíce princ Cardan, nejmladší a nejpodlejší syn krále. Aby Jude získala vysněné místo u dvora, musí se princi postavit. Zaplete se však do intrik, a když hrozí, že násilí zničí slavný dvůr, rozhodne se pro pochybné spojenectví, které ji může stát život.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Krutý princ"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Holly Blacková

Holly Blacková

Holly Blacková je známá a úspěšná spisovatelka fantasy knih pro děti a teenagery. Jejím nejúspěšnějším dílem je Kronika rodu Spiderwicků. Holly žije s manželem a synem v Massachusetts v domě, který má podle ní tajné dveře do jiného světa.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Fantaztika - Krutý princ 1 – Krutý princ (Holly Black

Kniha Krutý princ je o svete víl do ktorého sa dostane mladučká Jude, ktorá mala len sedem rokov keď niekto zavraždil jej rodičov. Do sveta víl sa dostáva spolu s jej dvomi sestrami. Dej knihy sa odohráva po desiatich rokoch. Jude chce aby oficiálne patrila k dvoru víl, aj napriek jej smrteľnosti, na ktorom žije už desať rokov. Na jej ceste ju čaká veľa prekážok – najmä najmladší syn kráľa, princ ...

nakridlachknih.blogspot.cz - Krutý princ - Holly Black (recenzia)

Dnes vám predstavím knižku s nádhernou obálkou. Myslím, že ste o nej už určite niekde čítali, počuli a viete, čo je zač. Knižka má naozaj naozaj naozaj nádhernú obálku. Hneď si ju všimnete. Nie je možné, aby ste ju v kníhkupectve prehliadli. Podivné zelené lienky, konáriky a koruna. Hneď viete, že máte pred očami neobyčajný príbeh. Začiatok každej kapitoly zdobí roztomilý obrázok kvietok s vč...
NAPÍŠTE NÁM