EN

Totálny úlet

Natália Skladaná


Domáci objav na poli tínedžerskej literatúry!
Byť tínedžerom je fakt ťažké. Ani sa nenazdáte a už skáčete z lietadla v tandeme, nešťastne sa zamilujete a úplne nový mobil vám spadne do záchodu. K tomu stále flákate školu a zo zúfalstva robíte strašné hlúposti. Zistíte, že život je krutý, absurdný, totálne neférový, ale zároveň bombasticky zábavný. Presne ako poviedky devätnásťročnej Natálie Skladanej. Pri ich čítaní si poviete, že by ich mali kupovať deti svojim rodičom, aby im pripomenuli, aké náročné je byť tínedžerom.

Informácie

Ilustrátor Brian Terrero
Jazyk slovenčina
Počet strán 208
EAN 9788056609071
Dátum vydania 15.2.2019
Vek od 13
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,25
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Byť tínedžerom je ukrutne ťažké. Ani sa nenazdáte a už skáčete z lietadla v tandeme s nejakým bláznom, nešťastne sa zamilujete a úplne nový mobil vám spadne do záchodu. K tomu stále flákate školu a zohnať ospravedlnenku je takmer nemožné. Máte pocit, že ste na svete úplne sami a nikto si vás nevšíma. Zo zúfalstva robíte strašné hlúposti. Zistíte, že život je krutý, absurdný, totálne neférový, ale zároveň bombasticky zábavný. Presne ako poviedky devätnásťročnej Natálie Skladanej. Pri ich čítaní si poviete, že by ich mali kupovať deti svojim rodičom, aby im pripomenuli, aké náročné je byť tínedžerom.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Natália Skladaná

Natália Skladaná

Natália Skladaná má devätnásť rokov a pochádza z malej dedinky na východnom Slovensku. Básničky a poviedky písala už od dvanástich a s mnohými aj celkom úspešne zabodovala na rôznych súťažiach. Tomu je však už koniec, lebo v rukách držíte jej knižný debut. Keď nepíše o krutom živote slovenských tínedžerov (teda svojom), tak zarába na brigádach, aby si plnila sny (tandemové zoskoky) alebo jazdí na koni naopak.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

vinlit.sk - Totálny úlet – Natália Skladaná

Debutová knižka od Natálie Skladanej Totálny úlet už samotným názvom vystihuje zbierku uletených poviedok zobrazujúcich tínedžerov v rôznych situáciách. Skladaná sa do povedomia literárnych osobností dostala poviedkami či básničkami, s ktorými sa zúčastňovala rôznych súťaží. Mladá autorka z východu si dokonca za rukopis zbierky odniesla domov Cenu Jána Červeňa. Kniha poviedok je odporúčaná nielen ...
NAPÍŠTE NÁM