EN

Stratený zajko na Islande

Diana Mašlejová


Obľúbený zajko sa síce sám stratí, no zato nájde skvelú kamošku!
Zajko si už v Paríži čo-to zažil. Čelil zubatému potkanovi, nenásytnej strake a vlastnému strachu. Neprešiel ani rok a opäť sa nešťastnou náhodou ocitá v nemilej situácii. Musí si však zachovať chladnú hlavu. V balíčku na islandskej pošte znenazdajky spozná zajačiu kamošku Klárku. Srdiečko mu ihneď poskočí, naberá odvahu a snaží sa ich oboch zachrániť. Na cestách čelia rôznym tvorom, trolom i zverom. A či sa dostanú naspäť zdraví domov, to sa ešte len uvidí…

Informácie

Ilustrátor Adela Režná
Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Počet strán 96
EAN 9788056613528
Dátum vydania 1.11.2019
Vek od 7
Formát 163x238 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,39
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Zajko si už v Paríži čo-to zažil. Čelil zubatému potkanovi, nenásytnej strake a vlastnému strachu. Neprešiel ani rok a opäť sa nešťastnou náhodou ocitá v nemilej situácii.

Musí si však zachovať chladnú hlavu. V balíčku na islandskej pošte znenazdajky spozná zajačiu kamošku Klárku. Srdiečko mu ihneď poskočí, naberá odvahu a snaží sa ich oboch zachrániť. Na cestách čelia rôznym tvorom, trolom i zverom. A či sa dostanú naspäť zdraví domov, to sa ešte len uvidí…

Zažite so zajkom nové dobrodružstvá. Úspešná slovenská spisovateľka Diana Mašlejová prináša deťom pokračovanie skvelej knižky Stratený zajko v Paríži.

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Ďalšie tituly z rady "Stratený zajko"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Diana Mašlejová

Diana Mašlejová

Diana Mašlejová sa narodila v Bratislave. Vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte UK a už počas štúdia sa zameriavala najmä na literárny svet. Prispieva do Knižnej revue, do Rádia Devín, publikuje aj na webových portáloch Knihožrút a Medziknihami. Píše literárnu rubriku do bratislavského kultúrneho magazínu InBA. Pravidelne tvorí rozprávky pre mesačník Adamko. Vo vydavateľstve Albatros vyšli jej knihy Tajný cirkus, Stratený zajko v Paríži či Kráľovskí agenti a iné.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM