EN

Legendy naší silnice

Aleš Sirný


Mezera, Břetislav Enge, Polák, Vojtěch, Adámek, Tomáš Enge a další - seznamte se s těmi, kteří tvořili a nadále utvářejí historii našeho motorsportu.
Touha po rychlosti, po úspěchu, umění nikdy se nevzdávat i snaha o dosažení dokonalosti. To vše spojuje našich sedmnáct legend, které, ať už na dráze či mimo ni, psali historii okruhových závodů a zanechali výraznou českou stopu i na nejvýznamnějších motoristických podnicích. Díky osobitým příběhům, autentickým rozhovorům, a fotografiím z osobních archivů závodníků i předních fotografů, je tato kniha ojedinělým počinem - seznámíte se s životními osudy i kariérami a nahlédnete za oponu velkých závodů.

Informácie

Žáner sport & tuning
Jazyk čeština
Počet strán 184
EAN 9788026425588
Dátum vydania 3.6.2019
Vek od 12
Formát 210x297 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 1,16
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Touha po rychlosti, po úspěchu, umění nikdy se nevzdávat i snaha o dosažení dokonalosti. To vše spojuje našich sedmnáct legend, které, ať už na dráze či mimo ni, psali historii okruhových závodů a zanechali výraznou českou stopu i na nejvýznamnějších motoristických podnicích. Díky osobitým příběhům, autentickým rozhovorům, a fotografiím z osobních archivů závodníků i předních fotografů, je tato kniha ojedinělým počinem - seznámíte se s pestrými životními osudy i kariérami a nahlédnete za oponu závodů doma i v zahraničí.

*Největší osobnosti historie i současnosti.

*Mezera, Vojtěch, Břetislav Enge, Bervid, Bychl, Polák, Tomáš Enge a další.

*Autentické rozhovory, jedinečné fotografie.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM