EN

Nový netradičný príbeh nielen pre deti od talentovanej ilustrátorky a autorky Adely Režnej. Niekto má krivý nos, niekto nohy do O, ale náš Aurel, ten má plešinu. Ach, a páči sa mu susedka Vlaďka. Aurel, rýchlo, už ide! Zožeň háro, zakry plešinu. A tak zháňa, skúša, preberá… a možno Vlaďke ani iným na výzore až tak nezáleží.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 40
EAN 9788056614105
Dátum vydania 13.12.2019
Vek od 3
Formát 235x235 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,44
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Nový netradičný príbeh nielen pre deti od talentovanej ilustrátorky a autorky Adely Režnej.

Niekto má krivý nos, niekto nohy do O, ale náš Aurel, ten má plešinu. Ach, a páči sa mu susedka Vlaďka. Aurel, rýchlo, už ide! Zožeň háro, zakry plešinu. A tak zháňa, skúša, preberá… a možno Vlaďke ani iným na výzore až tak nezáleží.

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Adela Režná

Adela Režná

Mladá slovenská ilustrátorka. Vyštudovala katedru Grafiky a iných médií na VŠVU. Ilustruje knihy pre deti a svojimi kresbami skrášľuje aj detské časopisy. Na konte má aj vlastnú autorskú knižku Háro, netradičný príbeh o tom, že sme každý iný a na výzore aj tak nezáleží.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

ninnulina.cita - Háro

Čítate doma s deťmi aj picture books? ?? To sú knihy, kde sú ilustrácie cez celé strany a majú len minimálny text. Príbeh tvoria spolu a krásne sa dopĺňajú ??. Našou najnovšou je kniha Háro, od slovenskej mladej ilustrorky @adelarezna ??. Je vtipná, až šialená a nereálna, ale veľmi dobrosrdečná, s happy endom ??. Picture books musíte slovne dopĺňať. Aspoň za nás platí, že ja dievčatám do toho text...
NAPÍŠTE NÁM