EN

Príbehy veľkých aj malých miest

Štěpánka Sekaninová


Poď s nami objavovať mestá a mestečká
Chceli by ste sa vydať na malé mestské dobrodružstvo? Triasť sa od zimy v ľadovom Jakutsku, zohriať sa v púštnom meste Jazd, alebo nazrieť do budúcnosti v meste Konza? Poďte a pridajte sa k našim malým cestovateľom. Len otvorte prvú z bohato ilustrovaných stránok tejto knihy a nechajte sa očariť zhonom metropol všetkých kútov sveta.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Příběhy malých i velkých měst
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 68
EAN 9788000056395
Dátum vydania 11.10.2019
Vek od 6
Formát 215x280 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,594
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

„V mestách a mestečkách... tam je život,“ pomyslel si capko Peter. „Och, áno, v meste je to iné,“ kvokla si sliepočka Klára zasnene. „Sú tam krásne domy a všade je veľa obchodov, nie ako tu na dvore.“ A pretože chceli vedieť viac, jedného dna sa vybrali na cestu po veľkých aj malých mestách. Chceli by ste sa tiež vydať na malé mestské dobrodružstvo? Triasť sa od zimy v ľadovom Jakutsku, zohriať sa v púštnom meste Jazd, alebo nazrieť do budúcnosti v meste Konza? Poďte a pridajte sa k našim malým cestovateľom. Len otvorte prvú z bohato ilustrovaných stránok tejto knihy a nechajte sa očariť zhonom metropol všetkých kútov sveta.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Drominickacita.sk - PRÍBEHY VEĽKÝCH AJ MALÝCH MIEST

Po čase vám opäť prinášam tip na krásnu detskú knihu. Recenziu na knihy Príbehy stavieb a Príbehy obrazov a sôch ste si už mohli prečítať dávnejšie. Nedávno vyšla série . Príbehy veľkých aj malých miest prináša autorka Štěpánka Sekaninová a ilustruje Jakub Cenkl. Kniha hneď v úvode vysvetľuje, čo je mesto. Deti sa dozvedia aj typy miest, ktoré vznikali v stredoveku. Celou knihou sprevádza capk...
NAPÍŠTE NÁM