EN

Rosewoodska kronika 3 - Stratená princezná

Connie Glynnová


Pokračovanie vzrušujúcej série zo sveta intríg, tajomstiev a zrady.
Princezná Ellie je rebelka skrývajúca svoju pravú identitu. Lottie je obyčajné dievča, ktoré sa stane princezninou náhradníčkou a namiesto nej vystupuje na verejnosti. Chráni ju pred nepríjemným zvedavým záujmom verejnosti. Jamie je princeznin osobný strážca odhodlaný ochraňovať Ellie za každú cenu. Všetci spoločne sa snažia uniknúť Leviatanom, nepriateľskej skupine, ktorej hlavným terčom je maradovská princezná a napodiv aj Jamie.

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Rosewood Chronicles - The Lost Princess
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 296
EAN 9788056616307
Dátum vydania 24.4.2020
Vek od 13
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,505
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Princezná Ellie je rebelka skrývajúca svoju pravú identitu. Lottie je obyčajné dievča, ktoré sa stane princezninou náhradníčkou a namiesto nej vystupuje na verejnosti. Chráni ju pred nepríjemným zvedavým záujmom verejnosti. Jamie je princeznin osobný strážca odhodlaný ochraňovať Ellie za každú cenu. Všetci spoločne sa snažia uniknúť Leviatanom, nepriateľskej skupine, ktorej hlavným terčom je maradovská princezná a na podiv aj Jamie.

V snahe dostať sa od nich čo najďalej odcestujú na sesterskú školu Rosewood Hall až v ďalekom Japonsku. Čoskoro sa však ukáže, že ani tam nie sú v bezpečí. Jedinou útechou je zistenie, že aj tu existuje tajná skupinka študentov, ktorá bojuje proti Leviatanom. Tajomstvo, ktoré spoločne odhalia, zmení ich život. Navždy!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Rosewoodska kronika"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Connie Glynnová

Connie Glynnová

Connie Glynn pochádza z Hatfieldu, vyštudovala odbor umenie a film na univerzite v Sussexe. Preslávila sa svojim youtube kanálom Noodlerella, na ktorom tvorí videá o móde, Disney filmoch či cosplay kultúre. Ako autorka je známa vďaka sérii pre mládež Rosewoodska kronika.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM