EN

Inteligentní hry pro vaši kočku

Helen Redding


Knížka o tom, jak procvičovat inteligenci vaší ušlechtilé spolubydlící. Jak se kočky učí, co dovedou, proč si tak rády hrají? A je pravda, že se kočky nedají vycvičit? Kniha plná informací pomůže protáhnout mysl i končetiny vám oběma.

Informácie

Žáner chovateľstvo
Jazyk čeština
Originálny názov How to Brain Train Your Cat
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 128
EAN 9788076013162
Dátum vydania 3.8.2020
Vek od 8
Formát 125x195 mm
Vydavateľstvo Vyšehrad
Edícia S úsměvem
Hmotnosť 0,29
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Kočky, tak jako my lidé, potřebují cvičit, aby byly zdravé a v kondici. Málokoho ale napadne, že je důležité procvičovat i inteligenci vaší ušlechtilé spolubydlící. Jak se kočky učí, co jejich smysly dovedou, proč si kocouři a kočičky v každém věku tak rádi hrají? Je pravda, co se obvykle říká, že se kočky nedají vycvičit? Mají kočky opravdu šestý smysl? A jsou tak samotářské, jak se tvrdívá? Inteligentní hry pro vašim kočku je půvabná knížka plná obrázků a moudrých citátů, ale především užitečných informací a her, které vám pomohou užít si čas strávený s kočičkou ještě lépe a zažít společně spoustu legrace. Nakonec možná zjistíte, že jste si mozek i končetiny protáhli a procvičili oba dva…

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Helen Redding

Helen Redding

Helen Redding je autorka a editorka na volné noze. Publikuje na blogu crumbsandpegs.com. Žije v St Albans v Hertfordshire.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM