EN

Verity

Je len tenká hranica medzi kreativitou a šialenstvom...

Colleen Hoover


Psychologický triler s veľkou dávkou romantiky, posadnutosti a manipulácie
Slávna spisovateľka Verity Crawfordová nedokáže po ťažkej autonehode dopísať svoju najúspešnejšiu knižnú sériu. Vydavateľstvo požiada o jej dokončenie Lowen Ashleighovú, ktorá na pokraji svojej finančnej ruiny prijíma celoživotnú pracovnú ponuku. Vo Veritinej pracovni nečakane objaví Veritinu autobiografiu, ktorú nemal nikdy niktočítať. Pred Lowen sa zrazu objavuje celkom nová, desivá bytosť, temnejšia než samotné postavy z Veritiných trilerov. Kto v skutočnosti je Verity Crawfordová?

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Verity
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 296
EAN 9788056617625
Dátum vydania 14.8.2020
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,43
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Slávna spisovateľka Verity Crawfordová nedokáže po ťažkej autonehode dopísať svoju najúspešnejšiu knižnú sériu. Vydavateľstvo požiada o jej dokončenie málo známu autorku Lowen Ashleighovú, ktorá na pokraji svojej finančnej ruiny prijíma celoživotnú pracovnú ponuku. Prichádza do domu Crawfordovcov, aby si preštudovala a pretriedila roky Veritiných poznámok a nápadov v nádeji, že nájde dosť materiálu na napísanie knihy. V chaotickej pracovni nečakane odhalí Veritinu autobiografiu, ktorú nemal nikdy nikto čítať. Strana za stranou odhaľuje desivé tajomstvá, šokujúce priznania a spomienky. Pred Lowen sa zrazu objavuje celkom nová, desivá bytosť, temnejšia než samotné postavy z Veritiných trilerov.

Kto v skutočnosti je Verity Crawfordová? A sú mrazivé tiene v dome naozaj len tieňmi?

Psychologický triler s veľkou dávkou romantiky, posadnutosti a manipulácie

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover je úspešnou autorkou mnohých románov, ktoré kraľovali stĺpčekom predajnosti. Tri roky po sebe získala cenu Goodreads Choice Award za najlepšiu romantiku. V roku 2015 spolu so svojou rodinou založila Bookworm Box, online kníhkupectvo, ktoré funguje ako mesačné predplatné kníh s podpisom autora či autorky. Všetky zisky z neho každý mesiac putujú rôznym charitatívnym organizáciám, aby pomohli ľuďom v núdzi. V slovenčine jej vyšli romány Všetky tvoje prednosti a Verity. Colleen Hoover žije v Texase so svojím manželom a ich tromi chlapcami. Navštívte jej stránku www.colleenhoover.com.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Lili-darknight.blogspot.cz - Ako odlíšiť fikciu od reality? | Verity

Lowen Ashleighová je možno spisovateľka, ale nemá za sebou práve úspešné obdobie. Jej knihy sa nepredávajú až tak dobre a po nedávnej smrti matky jej navyše ostali ďalšie dlhy, na ktorých splatenie skrátka nemá peniaze. Keď ale príde nečakaná, no zároveň lákavá ponuka dopísať posledné tri knihy z obľúbenej série trilerov, so zdráhaním prijme. Hoci má dopisovať sériu od známej a úspešnej Verity Cra...
NAPÍŠTE NÁM