EN

Prečo má mama všetko v...

Gill Sims


Podarí sa mamičke nájsť konečne spôsob, ako mať všetko v ****?
Mama sníva o osobitej vidieckej chalúpke s dverami obrastenými ružami a so zhovorčivými sliepkami v záhrade. No život neubieha podľa jej predstáv. Sliepky sú nezhovorčivé a ruže majú ostré tŕne. A aby toho nebolo málo, zo vzácnych zlatíčok sú teraz desiví tínedžeri. Celé dni a noci trávia na snapchate, bezcieľne sa pofľakujú po neveľkej chalupe a komunikujú výhrade vrčaním – teda až na prípady, keď práve od mamy nepožadujú taxikárske služby v skorých ranných hodinách.

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Why Mummy Doesn´t Give a... ?
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 384
EAN 9788056616727
Dátum vydania 29.5.2020
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,536
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Mama sníva o osobitej vidieckej chalúpke s dverami obrastenými ružami a so zhovorčivými sliepkami v záhrade. No život – ako vždy – neubieha podľa jej predstáv. Sliepky Paxo, Oxo a Bisto sú veľmi nepríjemné, ani zamak zhovorčivé, a ruže majú ostré tŕne.

A aby toho nebolo málo, zo vzácnych zlatíčok sú teraz desiví tínedžeri. Celé dni a noci trávia na snapchate, bezcieľne sa pofľakujú po neveľkej chalupe a komunikujú výhrade vrčaním – teda až na prípady, keď práve od mamy nepožadujú taxikárske služby v skorých ranných hodinách alebo nestrúhajú prehnané pózy a grimasy do svojich príbehov na instagrame. V dome stále chýba mlieko a nenásytný Peter v momente zhltne každé jedlo, ktoré sa ocitne v jeho zornom poli.

Podarí sa mamičke nájsť si aspoň chvíľu pre seba a užiť si ju? Obzvlášť teraz, keď sa presťahovala od manžela a na všetky problémy ostala sama?

A nájde konečne spôsob, ako mať všetko v ****?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Útrapy podráždenej matky"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Gill Sims

Gill Sims

Gill Simsová je autorkou veľmi úspešného blogu a facebookovej stránky o rodičovstve Peter and Jane. Žije v Škótsku s manželom, dvomi deťmi a neposlušným zachráneným borderským teriérom, ktorý vládne celému domu. Gill vo voľnom čase pije víno, stráca čas na sociálnych sieťach, snaží sa a nedarí sa jej znovu získať stratenú mladosť a hľadá psa, keď sa rozhodne vydať na ďalší zo svojich pravidelných výletov. Je autorkou bestsellerovej série kníh Prečo mama…
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM