EN

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ženské slasti, ale styděli jste se zeptat
Maria Hesse, ilustrátorka a autorka úspěšných ilustrovaných životopisů, vás zve, abyste odhodily ostych, prozkoumaly své tělo a nahlédly pod roušku ženské sexuality. V této vizuálně jedinečné knize se na pozadí autorčina osobního příběhu dozvíte spoustu zajímavých informací o anatomii ženského těla, ale například i o vývoji vnímání ženské sexuality, sexuálních pomůckách či mýtech, jimiž bylo po staletí ženské tělo zatěžováno, a seznámíte se s významnými ženami historie, které jsou se sexualitou spojovány.

Informácie

Ilustrátor María Hesseová
Jazyk čeština
Prekladateľ Adéla Ščurková
Počet strán 160
EAN 9788026433330
Dátum vydania 12.10.2020
Vek od 18
Formát 170x243 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,592
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Fascinující cesta k ženské slasti

Mária Hesseová, výtvarnice a autorka úspěšných ilustrovaných životopisů, vás zve, abyste odhodily ostych, prozkoumaly své tělo a nahlédly pod roušku ženské sexuality. V této vizuálně jedinečné knize se na pozadí autorčina osobního příběhu dozvíte spoustu zajímavých informací o anatomii ženského těla, ale například i o vývoji vnímání ženské sexuality, sexuálních pomůckách či mýtech, které se s pohlavním stykem po staletí pojily, a seznámíte se s významnými ženami historie, které se o sexualitě nebály otevřeně mluvit. Všechno dohromady však směřuje k jedinému – boření všemožných předsudků a tabu, které ženám kladou překážky na cestě k plnohodnotnému pocitu slasti.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
María Hesseová

María Hesseová

Ako sama hovorí, María Hesseová sa stala ilustrátorkou už vo veku šiestich rokov. Neskôr tento odbor vyštudovala a začala sa mu venovať profesionálne. Spolupracovala s nakladateľstvom Edelvives, s časopismi Jot Down, Maasai Magazine, Fashion & Art, Public, Kireii alebo Glamor, a pracovala pre značky Louise Boutin, Brugal, Compania Fantástica a Martini. Ilustrovala aj niekoľko kníh, medzi inými tiež biografiu Fridy Kahlo či Pýchu a predsudok. Jej práce boli súčasťou niekoľkých galerijných výstav. V jej tvorbe sa odráža najmä ženská citlivosť a ženy u nej väčšinou figurujú ako hlavné postavy.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM