EN

Osem detektívok

Alex Pavesi


Pocta zlatej ére detektívnych románov a jeden z najinovatívnejších literárnych počinov súčasnosti.
Všetky kriminálne príbehy sa riadia súborom istých pravidiel. Profesorovi matematiky Grantovi McAllisterovi sa ich podarilo vypracovať a ich tajomstvá ukryl do zbierky detektívnych poviedok, ktorú napísal. Nato zmizol. O tridsať rokov neskôr Granta vystopuje ambiciózna editorka Julia Hartová, ktorá by jeho knihu chcela opäť vydať, a vycestuje za ním na odľahlý ostrov. No na jeho detektívnych príbehoch je čosi zvláštne. Dokáže Julia nájsť odpovede na všetky pálčivé otázky?

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Eight Detectives
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Marianna Bachledová
Počet strán 328
EAN 9788056627259
Dátum vydania 27.5.2022
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,43
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Všetky kriminálne príbehy sa riadia súborom istých pravidiel. Profesorovi matematiky Grantovi McAllisterovi sa ich podarilo vypracovať a ich tajomstvá ukryl do zbierky detektívnych poviedok, ktorú napísal. Nato zmizol. O tridsať rokov neskôr Granta vystopuje ambiciózna editorka Julia Hartová, ktorá by jeho knihu chcela opäť vydať, a vycestuje za ním na odľahlý ostrov. No na jeho detektívnych príbehoch je čosi zvláštne. Zdá sa, že tajomstvá, ktoré sú v nich ukryté, súvisia s istým skutočným prípadom – ktorý sa roky nepodarilo vyriešiť. Dokáže Julia nájsť odpovede na všetky pálčivé otázky?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Alex Pavesi

Alex Pavesi

Alex Pavesi vyštudoval matematiku a dlhé roky pracoval ako kníhkupec v sieti Waterstones. Dnes pracuje ako programátor pre Microsoft. Jeho debut Osem detektívok zaznamenal obrovský úspech u čitateľov a dlhú dobu sa držal medzi bestsellermi podľa The New York Times.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

ll_booklover - Osem detektívok

Tak toto bol jeden z najoriginálnejších trilerov/detektívok, aké som kedy čítala. Kniha sa skladá z viacerých menších detektívnych poviedok a zároveň aj samotná kniha je osobitný detektívny príbeh. V príbehu je obrovské množstvo detailov, ktoré ovplyvňujú príbeh a keď sa na ne upozorní, všetko do seba začne postupne zapadať a dávať zmysel. Napriek tomu, že som čítala pozorne, snažila sa všetko vší...
NAPÍŠTE NÁM