EN

Mamaveda

Kolektiv


Svieži nový pohľad do sveta tehotenstva a rodičovstva
Kniha prináša fascinujúce fakty a praktické rady týkajúce sa všetkých aspektov moderného rodičovstva. Prevedie vás obdobím od začiatku tehotenstva cez pôrod až po starostlivosť o dieťa počas jeho prvých troch rokov a obsahuje aj kapitolu o plánovaní ďalšieho dieťaťa. Či už hľadáte ideálny darček pre budúcich rodičov, alebo komplexnú knihu pre svoje vlastné potreby, MAMAVEDA je pre vás tá pravá.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov The Pregnancy and Baby Book
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 256
EAN 9788056621318
Dátum vydania 19.3.2021
Vek od 15
Formát 195x233 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,811
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Svieži nový pohľad do sveta tehotenstva a rodičovstva

Kniha MAMAVEDA prináša fascinujúce fakty a praktické rady týkajúce sa všetkých aspektov moderného rodičovstva. Prevedie vás obdobím od začiatku tehotenstva cez pôrod až po starostlivosť o dieťa počas jeho prvých troch rokov a obsahuje aj kapitolu o plánovaní ďalšieho dieťaťa.

Kráčate po ceste, ktorá vám prinesie nové skúsenosti, možnosti, emócie a hlavne lásku. Bude to bezpochyby krásne, ale aj náročné. Bez ohľadu na to, či ste tehotná prvý, druhý alebo tretí raz, ešte vždy sa môžete dozvedieť mnoho nových a zaujímavých informácií.

Dočítate sa, čo sú rodičovské inštinkty a hniezdenie, čo robí bábätko v brušku celý deň a ako sa postupne vyvíja jeho telíčko. Iste vás zaujíma, ako bude prebiehať pôrod a čím si ho môžete uľahčiť. No a keď sa vaše dieťatko narodí, určite vám pomôžu rady o dojčení, kúpaní či uspávaní. V tejto knihe tiež nájdete nápady na pestrý jedálniček, ukážeme vám, ako stimulovať a zabaviť dieťa a ako predísť záchvatom hnevu či separačnej úzkosti.

Či už hľadáte ideálny darček pre budúcich rodičov, alebo komplexnú knihu pre svoje vlastné potreby, MAMAVEDA je pre vás tá pravá.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM