EN

Začarovaná Ella

Gail Carson Levinová


Obľúbená filmová hrdinka teraz aj v knihe!
Ella je vážne začarovaná. Bláznivá víla Lucinda jej pri narodení poriadne skomplikovala život! A tak ak jej niekto prikáže skákať celý deň na jednej nohe, musí to urobiť. Ak by jej rozkázali skočiť z okna, nedokázala by tomu zabrániť. Je v neustálom nebezpečenstve. Žije totiž s macochou a dvomi zlomyseľnými nevlastnými sestrami. Jediný, kto to dokáže napraviť, je Lucinda. Ella na ceste za svojou záchranou stretne obrov, víly... A možno aj princa. Bude mať aj tento príbeh svoje „žili šťastne až naveky"?

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Ella Enchanted
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Zuzana Štelbaská
Počet strán 248
EAN 9788056619995
Dátum vydania 5.3.2021
Vek od 8
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,37
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Ella je vážne začarovaná.

Bláznivá víla Lucinda jej pri narodení poriadne skomplikovala život!

„Mojím darom je poslušnosť. Ella bude poslúchať na slovo.“

A tak ak jej niekto prikáže skákať celý deň na jednej nohe, musí to urobiť. Ak by jej rozkázali skočiť z okna, nedokázala by tomu zabrániť. Je v neustálom nebezpečenstve. Žije totiž s macochou a dvomi zlomyseľnými nevlastnými sestrami. Jediný, kto to dokáže napraviť, je Lucinda. Ella na ceste za svojou záchranou stretne obrov, víly... A možno aj princa. Bude mať aj tento príbeh svoje „... a žili šťastne až naveky“?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Gail Carson Levinová

Gail Carson Levinová

Gail Carson Levinová má rusko-americké korene. Vyštudovala filozofiu a roky ako štátna sociálna pracovníčka. Jej debutom bol román Začarovaná Ella a získala zaň aj cenu Newbery Honor v roku 1998. Navštevovala kurzy písania aj ilustrácie, ale viac ju to ťahalo k písmenám. Po mnohých neúspešných rukopisoch napísala knihu o začarovanej Elle. Na roky odmietania nespomína v zlom, boli pre ňu vynikajúcou školou. Jej debut sa v roku 2004 dostal aj na televízne obrazovky a úspechu sa teší aj u slovenských divákov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM