EN

Odložené prípady: Cesta 9

Tina Frennstedt


Druhá samostatná kniha série Odložené prípady, ktorú inšpirovali skutočné nevyriešené zločiny v oblasti Malmö a Ősterlanu.
Kontroverznú umelkyňu – výtvarníčku nájdu mŕtvu pri majáku v Národnom parku ráno na Veľký piatok. Neďaleko jej tela polícia objaví zvláštny nezvyčajný druh hliny. Ukáže sa, že ten istý druh hliny sa našiel aj pri tele brutálne dobodaného mladého klaviristu pred pätnástimi rokmi.Hlavná detektívka oddelenia odložených prípadov Tess Hjalmarssonová nevie nájsť ďaliu súvislosť medzi oboma prípadmi a hrozí, že ak prípad nevyrieši, ich oddelenie zrušia...

Informácie

Žáner triler
Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Cold Case Sweden: Väg 9
Pôvodný jazyk švédčina
Prekladateľ Katarína Uhríková
Počet strán 440
EAN 9788056624401
Dátum vydania 17.12.2021
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,56
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Cesta 9 je druhá samostatná kniha série Odložené prípady, ktorú inšpirovali skutočné nevyriešené zločiny v oblasti Malmö a Ősterlenu.

Kontroverznú umelkyňu – výtvarníčku nájdu mŕtvu pri majáku v Národnom parku ráno na Veľký piatok. Neďaleko jej tela polícia objaví zvláštny nezvyčajný druh hliny. Ukáže sa, že ten istý druh hliny sa našiel aj pri tele brutálne dobodaného mladého klaviristu pred pätnástimi rokmi.

Hlavná detektívka oddelenia odložených prípadov Tess Hjalmarssonová a jej kolegyňa Marie Erlingová však nevedia nájsť nijakú ďalšiu súvislosť medzi oboma prípadmi a hrozí, že ak prípad nevyriešia, celé ich oddelenie zrušia.

Medzitým neznáma žena, matka dvoch detí, začne mať podozrenie, že jej manžel nie je tým, za koho ho doteraz považovala…

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Odložené prípady"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Tina Frennstedt

Tina Frennstedt

Tina Frennstedt Žije v Södermalme, v Štokholme. Patrí medzi najúspešnejšie švédske krimi reportérky. Pracovala ako editorka správ v novinách Svenska Dagbladet, krimi reportérka v Expressene a v súčasnosti je manažérkou vysielania Crime Central, televíznej produkcie Expressenu, ktorá sa zameriava na súčasný zločin. Žije v Södermalme, v Štokholme. Za svoj debut Nezvestná získala ocenenie The Crimetime Awards. Tento krimi román odštartoval jej úspešnú sériu Odložené prípady.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

knihomolky.wordpress.com - Odložené prípady: cesta 9

Na pokračovanie krimisérie Odložené prípady som sa vďaka vydarenému úvodu nesmierne tešila. Aj Cesta 9 prináša neskutočne mrazivý, napínavý a pútavý príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami zo Švédska. Tentokrát nás autorka prenáša do obdobia veľkonočných sviatkov. Ráno na Veľký piatok totiž objavia mŕtvolu kontroverznej umelkyne, ktorá svoj obraz vytvorila s použitím svojej poslednej menštruačn...
NAPÍŠTE NÁM