EN

Koniec Zemského kráľovstva

Elise Kova


Nespútaná vášeň najväčšej čarodejky storočia a plameňmi zmietaného princa sa ocitla v ohrození! Tretie pokračovanie obľúbenej Mágie živlov sa začína...
Vhalla už celému šľachtickému dvoru dokázala, že v jej žilách koluje mocná mágia Veternej čarodejky. Svoje miesto vo svete si vybojovala, no v tej najdôležitejšej bitke – o svoje srdce – utrpela zničujúcu porážku. Celé svoje bytie zasvätila tomu, aby svoju lásku princa Aldrika vytiahla z pazúrov temnoty v jeho duši, nezachránila ho však pred hrôzostrašným pádom z útesu. Vhallu čaká nevyspytateľný boj o záchranu toho najcennejšieho, čo na svojej púti našla – lásky.

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Earth´s End
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Gabriela Patkolová
Počet strán 360
EAN 9788056626726
Dátum vydania 25.3.2022
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,36
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Nespútaná vášeň najväčšej čarodejky storočia a plameňmi zmietaného princa sa ocitla v ohrození!

Vhalla už celému šľachtickému dvoru dokázala, že v jej žilách koluje mocná mágia Veternej čarodejky. Svoje miesto vo svete si vybojovala, no v tej najdôležitejšej bitke – o svoje srdce – utrpela zničujúcu porážku. Celé svoje bytie zasvätila tomu, aby svoju lásku princa Aldrika vytiahla z pazúrov temnoty v jeho duši, nezachránila ho však pred hrôzostrašným pádom z útesu.

Stratila už rodinu aj priateľov, no o novonájdenú princovu lásku prísť nemieni. Puto, ktoré ich spája, nedokáže pretrhnúť ani smrť, ani nenávisť Aldrikovho otca Imperátora. Vhalla však vie, že na jej ceste k šťastiu stoja mnohé prekážky – jej zotročenie Imperátorom, jej sila vyhrať veľkolepú vojnu za zjednotenie ríše, no aj nebezpečné plamene, ktoré ticho požierajú myšlienky a city jej milého. Vhallu čaká nevyspytateľný boj o záchranu toho najcennejšieho, čo na svojej púti našla – lásky.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Mágia živlov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Elise Kova

Elise Kova

Elise Kova je bestsellerová autorka USA Today. Miluje vymýšlení fantasy příběhů plných magie a hlubokých emocí. Žije na Floridě, a když zrovna nepíše, můžete ji najít, jak hraje videohry, kreslí, chatuje se čtenáři na sociálních sítích nebo sní o svém dalším příběhu.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM