EN

Veľká kniha prdov

Ilustrovaný sprievodca vedou, dejinami a umením prdenia

M. D. Whalen


Prdy nemusia byť nechutné. Prdy sú zábavné a fascinujúce! Presvedč sa v knihe plnej zaujímavých faktov!
Koľko toho vieš o prdoch? Vieš, že rybie prdy takmer spustili vojnu s Ruskom? Že čuchanie prdov môže byť zdravé a že môžeš pracovať ako profesionálny ovoniavač prdov? Že prdenie ľudí je v Afrike nezákonné, ale zdvorilé v Južnej Amerike? Poznáš najuprdenejšie zviera na svete? Jedlo, po ktorom budeš najviac prdieť? Vieš, koľko prdov vdýchneš počas jedného letu na dovolenku? Myslíš si, že prdy sú nielen zábavné, ale aj fascinujúce? Táto kniha plná vtipných faktov o prdoch je tu potom práve pre teba!

Informácie

Žáner humor pre deti
Ilustrátor Des Campbell
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Brožíková
Počet strán 136
EAN 9788056624234
Dátum vydania 15.10.2021
Vek od 7
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,19
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Koľko toho vieš o prdoch?

Vieš, že stačí deväť prdov od každého človeka na svete, aby sa vytvorila sila atómovej bomby? Že rybie prdy takmer spustili vojnu s Ruskom? Nie? Tak potrebuješ túto knihu!

Vieš, že čuchanie prdov môže byť zdravé a že ľudia prdia aj po smrti? Že môžeš pracovať ako profesionálny ovoniavač prdov? Že prdenie ľudí je v Afrike nezákonné, ale zdvorilé v Južnej Amerike? Poznáš nejaký prdiaci staroveký vtip? Nie? Tak potrebuješ túto knihu!

Poznáš najuprdenejšie zviera na svete? Jedlo, po ktorom budeš najviac prdieť? Vieš, koľko prdov vdýchneš počas jedného letu na dovolenku? Či môžu prdy hýbať astronautov vo vesmíre? Nevieš? Tak potrebuješ túto knihu!

Myslíš si, že prdy sú nielen zábavné, ale aj fascinujúce? Táto kniha plná vtipných faktov o prdoch je tu práve pre teba!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM