EN

Obľúbené bájky deťom rozpráva slávna herečka Natalie Portman. Tri klasické príbehy o zajacovi a korytnačke, troch prasiatkach či mestskej a poľnej myši obohatila Natalie svojím humorom, a pripomína nám tak, že húževnatosť, vytrvalosť a vďačnosť nie sú nemoderné prežitky, ale dôležité ľudské vlastnosti, ktoré nás privedú k dobrému a šťastnému životu.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Kristína Balalová
Počet strán 64
EAN 9788056623664
Dátum vydania 12.11.2021
Vek od 4
Formát 168x228 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,34
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Obľúbené bájky deťom rozpráva slávna herečka Natalie Portman.

Tri klasické príbehy o zajacovi a korytnačke, troch prasiatkach či mestskej a poľnej myši obohatila Natalie svojím humorom, a pripomína nám tak, že húževnatosť, vytrvalosť a vďačnosť nie sú nemoderné prežitky, ale dôležité ľudské vlastnosti, ktoré nás privedú k dobrému a šťastnému životu.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Natalie Portman

Natalie Portman

Natalie Portman je izraelsko-americká herečka. Debutovala vo filme Luca Bessona León, keď mala trinásť rokov. Vyštudovala psychológiu na Harvarde. Za film Na dotyk získala ocenenie Zlatý glóbus a bola nominovaná na Oscara. Toho získala až za film Čierna labuť v roku 2010. Dnes sa venuje réžii, produkovaniu filmov, aktivizmu a svojim deťom. Tým venovala aj svoju prvú knižku Bájky, ktorá vyšla v slovenskom preklade vo vydavateľtsve Albatros.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

dotkine_knizky - Bájky

Natalie Portman vydala milú detskú knižku, v ktorej nájdete prebásnené tri klasické bájky O korytnačke a zajacovi, O troch prasiatkach a príbehu O mestskej a poľnej myši. Svojim humorom im vytvorila novodobú podobu, viac približujúcej sa súčasnosti, kde v básňach spomína napríklad aj mrakodrap, či čínske paličky. Avšak stále si zanechávajú aj tradičnú podobu, kde vždy na konci z príbehu plynie pon...
NAPÍŠTE NÁM