EN

Neuveriteľný svet - Ľudské telo

Kolektiv


PRESKÚMAJTE NAJÚŽASNEJŠIU VEC NA SVETE - ĽUDSKÉ TELO!
Naše telo je hotový zázrak. Predstavte si, že kým ste si prečítali túto vetu, vyrobilo štyri milióny nových buniek! Viete, že naša DNA by sa dala 20-krát obtočiť okolo Slnka a Zeme? Že srdce nám počas života napumpuje toľko krvi, že by zaplnila celý supertanker? Alebo, že počas života vydýchneme dostatok vzduchu na naplnenie 100 teplovzdušných balónov a zjeme 50 ton potravy? Táto kniha je plná skvelých fotografií, vtipných ilustrácií a najmä neuveriteľných faktov o ľudskom tele.

Informácie

Žáner encyklopédia
Číslo dielu 4
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Nikoleta Račková
Počet strán 176
EAN 9788056629628
Dátum vydania 2.9.2022
Vek od 11
Formát 216x276 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,82
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

PRESKÚMAJTE NAJÚŽASNEJŠIU VEC NA SVETE - ĽUDSKÉ TELO!

Naše telo je hotový zázrak. Predstavte si, že kým ste si prečítali túto vetu, vyrobilo štyri milióny nových buniek! Viete, že naša DNA by sa dala 20-krát obtočiť okolo Slnka a Zeme? Že srdce nám počas života napumpuje toľko krvi, že by zaplnila celý supertanker? Alebo, že počas života vydýchneme dostatok vzduchu na naplnenie 100 teplovzdušných balónov a zjeme 50 ton potravy?

Chcete sa dozvedieť viac úžasných informácií? Táto kniha je plná skvelých fotografií, vtipných ilustrácií a najmä neuveriteľných faktov o ľudskom tele, ktoré vás určite ohromia.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Neuveriteľný svet"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM