EN

Strážca písmen

Charles Martin


Akú silu ma obetavá láska? Nový román milovaného autora Charlesa Martina.
Murphy Sheperd sa venuje hľadaniu tých, ktorých nikto iný nenašiel – hlavne dievčat, ktoré sa stali obeťami obchodu s bielym mäsom.Nečakane však aj jeho domov zasiahne nočná mora. Unesú mu dcéru, mladomanželku, jej dcéru a ďalšiu tínedžerku. Pátranie ho zavedie do mnohých slepých uličiek. Murphy stráca nádej, ale je pripravený hľadať ich do posledného dychu a priviesť domov.

Informácie

Číslo dielu 7
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Tamara Chovanová
Počet strán 312
EAN 9788056627884
Dátum vydania 22.7.2022
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,44
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Dojímavý príbeh o zúfalstve, nezlomnej vôli, nádeji a láske, ktorá prekoná všetky protivenstvá.

Murphy Sheperd sa venuje hľadaniu tých, ktorých nikto iný nenašiel – hlavne dievčat, ktoré sa stali obeťami obchodu s bielym mäsom.Nečakane však aj jeho domov zasiahne nočná mora. Unesú mu dcéru, mladomanželku, jej dcéru a ďalšiu tínedžerku a Murphy pochybuje o tom, čo považoval za pravdu. Pátranie ho zavedie do mnohých slepých uličiek, nenachádza stopy a netuší, ako nájsť svoje milované. Keď ho pripravia o všetko, ostane len láska. Murphy stráca nádej, ale je pripravený hľadať ich do posledného dychu a priviesť domov.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Knihy zo života"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Charles Martin

Charles Martin

Svetoznámy autor Charles Martin žije na juhu USA, študoval anglistiku a žurnalistiku. Pracoval ako poisťovací maklér, ale celý čas túžil stať sa spisovateľom. Prvé poviedky začal písať ako pätnásťročný. Na ceste za jeho snom ho výrazne podporovala manželka Christie, s ktorou prežil už takmer polovicu svojho života. Dnes je autorom viac ako pätnástich úspešných románov, ktoré vyšli v takmer 20 krajinách sveta. Podľa románu Hora medzi nami bol nakrútený film s Kate Winslet v hlavnej úlohe. Vo voľnom čase sa venuje streľbe z luku či taekwondu spolu so svojimi troma synmi. Jeho romány sa tešia veľkému úspechu aj medzi slovenskými čitateľkami a čitateľmi. Ak máte radi láskavé príbehy, ktoré vás prinútia zamyslieť sa, a zároveň vás aj pohladia na duši, knihy Charlesa Martina sú to pravé pre vás.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM