EN

Vtáky našich lesov

Zvuková knižka

Caz Buckingham


Po stopách vtáčieho spevu
Pozorovať voľne žijúce vtáky je veľké, ale nie práve ľahké dobrodružstvo. Preto je dobré, aby sme išli do prírody pripravení a oboznámení s tým, čo môžeme vidieť, a v našom prípade aj počuť. Či už pôjde o vyhlásených majstrov spevu alebo známych krikľúňov. Vďaka tejto knižke sa môžete naučiť nielen rozoznávať jednotlivé vtáky podľa zvukov, ktoré vydávajú, ale všeličo zaujímavé sa tu o nich aj dočítate.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Lukáš Ondrejkovič
Počet strán 24
EAN 9788056625767
Dátum vydania 10.6.2022
Vek od 3
Formát 223x208 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,504
Typ kniha
Väzba leporelo knižkové

Pozorovať voľne žijúce vtáky je veľké dobrodružstvo, ale ten, kto to skúšal, vie, že to nie je práve najľahšie. Preto je dobré, aby sme išli do prírody pripravení a oboznámení s tým, čo môžeme vidieť, a v našom prípade aj počuť. Či už pôjde o vyhlásených majstrov spevu alebo známych krikľúňov. Môže ísť o zvuky také výrazné a vzájomne odlišné, že aj malé deti s trochou prípravy dokážu čoskoro odhaliť ich pôvodcov. Vďaka tejto knižke sa môžete naučiť nielen rozoznávať jednotlivé vtáky podľa zvukov, ktoré vydávajú, ale všeličo zaujímavé sa tu o nich aj dočítate.

Keď dokážete rozoznať jednotlivé zvuky – od túžobnej piesne kolibiarika spevavého až po upokojujúce volanie holuba hrivnáka – žiadna prechádzka lesom už nebude taká ako predtým.

Vykročme teda teraz spoločne do prírody s otvorenými očami a ušami za veľkým vtáčím dobrodružstvom a nikdy nekončiacou sa zábavou!

Súbory na stiahnutie

jpg Ukážka.jpg

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Caz Buckingham

Caz Buckingham

Caz Buckingham (na fotografii vpravo) je nadšená přírodovědkyně, která společně s Andreou Pinnington založila v roce 2011 malé nezávislé nakladatelství Fine Feather Press. Caz je designérka a ilustrátorka, zatímco Andrea pracuje jako spisovatelka a redaktorka. Když ve svém studiu nepracují na knihách, najdete je venku s kameny v rukou, jak poslouchají, pozorují a poznávají přírodu. Většina obrázků v jejich knihách pochází z vlastní soukromé fotobanky, která je součástí jejich jedinečného a atraktivního stylu. Knihy z Fine Feather Press kladou důraz na kvalitu a pečlivost zpracování a dělají radost dětem po celém světě. Cílem těchto publikací je podpořit zájem dětí o náš svět, který je třeba chránit.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM