EN

Jak být zdravý jako drak!

Štěpánka Sekaninová


Kouzelně ilustrované vyprávění o tom, že zdravý životní styl není na draka
Dráčka ze sluje bolí zoubky. To ale ještě netuší, že si ho vezme do parády jedna tvrdohlavá princeznička. Už žádné naříkání! Tady máš kartáček a pastu, začínáme s výukou. Světe, div se, z ušmudlaného a uplakaného dráčka je za chvíli kamarád do nepohody. A brzo se dozví, co jíst, jak si správně mýt ruce, čistit zoubky, a dokonce také trochu uklízet. Chcete své děti zábavným způsobem naučit zdravému životnímu stylu? Malá princezna a dráček jim ukážou, jak na to!

Informácie

Ilustrátor Veronika Zacharová
Jazyk čeština
Počet strán 26
EAN 9788000066141
Dátum vydania 8.9.2022
Vek od 3
Formát 240x240 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,555
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Au, au, to to bolí. Také slyšíte ten pláč? Dráčka ze sluje bolí zoubky. To ale ještě netuší, že si ho vezme do parády jedna malá tvrdohlavá princeznička. Kdepak, dráčku, už žádné naříkání! Tady máš kartáček a pastu, začneme s výukou… A světe, div se, z ušmudlaného a uplakaného dráčka je kamarád do nepohody! Spolu s princeznou se dráček naučí, jak si správně umývat ruce, čistit zoubky, a dokonce také trochu uklízet. Ochutná zdravou zeleninu a znuděné nicnedělání vymění za chvilku sportování… Chcete se s dráčkem také naučit zdravému životnímu stylu? Pusťte se do toho. Malá princezna vám ukáže, jak na to…

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM