EN

Ako spolu rastliny hovoria

Helena Haraštová


Vďaka tejto knihe sa už v rastlinnej ríši nikdy nestratíš!
Napadlo ti niekedy, že rastliny, ktoré nás obklopujú v lese, v parku, na ulici a tak nádherne nám vedia ozdobiť byt, sú poriadne zhovorčivé? S našou knižkou sa dozvieš, že aj keď rastliny nehovoria ľudskou rečou, vedia sa navzájom porozprávať o tom, čo zažili, vystríhať sa, chlácholiť sa, a dokonca si v prípade núdze aj pomáhajú. Otváracie okienka na každej dvojstrane ti pomôžu uvedomiť si, ako sa spolu rastliny rozprávajú bez slov.

Informácie

Ilustrátor Dao Linh
Jazyk slovenčina
Počet strán 14
EAN 9788000068800
Dátum vydania 9.6.2023
Vek od 4
Formát 190x190 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,261
Typ kniha
Väzba leporelo knižkové

Napadlo ti niekedy, že rastliny, ktoré nás obklopujú v lese, v parku, na ulici, a tak nádherne nám vedia ozdobiť byt, sú poriadne zhovorčivé? S našou knižkou sa dozvieš, že aj keď rastliny nehovoria ľudskou rečou, vedia sa navzájom porozprávať o tom, čo zažili, vystríhať sa, chlácholiť sa, a dokonca si v prípade núdze aj pomáhajú. Otváracie okienka na každej dvojstrane ti pomôžu uvedomiť si, ako sa spolu rastliny rozprávajú bez slov. Vďaka tejto knihe sa už v rastlinnej ríši nikdy nestratíš!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Helena Haraštová

Helena Haraštová

Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Montessori Kids - Ako spolu rastliny hovoria

Rastliny vôbec nie sú tie mĺkve organizmy bez citov a schopností komunikovať, za aké sme ich dlho považovali. Prečítali sme s deťmi už zopár knižiek o tom, ako sa navzájom dorozumievajú, pomáhajú si, dokonca vychovávajú svoje potomstvo. Táto rozkošná malá knižka prináša tieto fascinujúce informácie aj tým najmenším deťom, približne od 4 rokov. Dozvedia sa v nej, ako sú rastliny poprepájané kor...
NAPÍŠTE NÁM