EN

Misia: Zachráň planétu

Helena Haraštová, Štěpánka Sekaninová


Pomôž chrániť životné prostredie
Vieš si predstaviť, ako asi vyzerá tvoja planéta z výšky? Modro-biela guľa, ktorá ukrýva znečistený životný priestor, otrávené vody, ropné škvrny na mori, vydrancovanú pôdu, horiace pralesy… Mimozemšťan Qui-Do sa vydá vo svojej kozmickej lodi Zem zachrániť. Spolu s ním sa pustíš do uzdravovania a naprávania nepliech, ktoré ľudia svojej planéte spôsobili. Sedem celostránkových farebných ilustrácií a brožúrky plné informácií i dobrodružstiev. Chceš pomôcť svojej planéte?

Informácie

Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 16
EAN 9788000050423
Dátum vydania 31.8.2018
Vek od 6
Formát 260x260 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,41
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Vieš si predstaviť, ako asi vyzerá tvoja planéta z výšky? Modro-biela guľa, ktorá ukrýva znečistený životný priestor, otrávené vody, ropné škvrny na mori, vydrancovanú pôdu, horiace pralesy… Mimozemšťan Qui-Do sa na tú skazu už nedokáže pozerať, a tak sa vydá vo svojej kozmickej lodi Zem zachrániť. Spolu s ním sa pustíš do uzdravovania a naprávania nepliech, ktoré ľudia svojej planéte spôsobili. Budeš čistiť vzduch, obnovovať rieky, zachraňovať pralesy a naučíš sa recyklovať odpady. Napínavá a dobrodružná kniha ťa prevedie ríšou ekológie. Osud rodnej Zeme držíš vo svojich rukách. Len ty sám môžeš rozhodnúť o jej záchrane či skaze. Sedem celostránkových farebných ilustrácií, brožúrky plné informácií i dobrodružstiev. Taká je náplň tvojej záchrannej misie. Chceš pomôcť svojej planéte? Neváhaj a nalistuj prvú kapitolu… Hra o život sa začína…

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Helena Haraštová

Helena Haraštová

Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.
Zobraziť profil autora

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM