EN

Dash a Lily

Kniha odvahy

Rachel Cohnová, David Levithan


Čarovný New York plný nekonečných dobrodružstiev. Dvojica tínedžerov, ktorá dúfa vo vianočný zázrak. A jeden zápisník, ktorý im zmení život.
Lily skryla zápisník plný výziev v kníhkupectve – chcela tak spoznať ideálneho chalana. Miluje Vianoce a nevie si predstaviť lepšie obdobie na prvú lásku. Zápisník z police vytiahne Dash, ktorý neznáša Vianoce, no zbožňuje nápaditosť. Sarkastického, samotárskeho Dasha jeho podrezaný jazyk privedie do vtipných i trápnych situácií, no puto medzi neznámymi sa prehlbuje. Preletí medzi nimi vytúžená iskra, aj keď sa konečne stretnú?

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Séria Dash a Lily
Prekladateľ Denisa Jahičová
Počet strán 304
EAN 9788056630822
Dátum vydania 28.10.2022
Vek od 13
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,3
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Čarovný vianočný New York plný nekonečných dobrodružstiev.

Dvojica tínedžerov, ktorá dúfa vo vianočný zázrak.

Jeden zápisník, ktorý im zmení život.

Lily skryla červený zápisník plný výziev na svojej obľúbenej polici v kníhkupectve. Chcela tak spoznať ideálneho chalana, ktorý by výzvu na túto hru prijal. Lily miluje Vianoce a nevie si predstaviť lepšie obdobie na prvé zaľúbenie ako práve toto. Zápisník z police vytiahne Dash, ktorý neznáša Vianoce, no zbožňuje nápaditosť. Sarkastického, samotárskeho Dasha jeho podrezané ústa na ceste za Lily privedú do vtipných i trápnych situácií, no puto medzi neznámymi sa prehlbuje stále viac. Sú Dash a Lily predurčení na to, aby spolu zdieľali výzvy, sny a túžby v zápisníku, ktorý si na striedačku skrývajú po celom New Yorku? A keď sa konečne stretnú, preletí medzi nimi vytúžená iskra?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Dash a Lily"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
David Levithan

David Levithan

Narodil se v New Jersey v USA. Vystudoval Brown University a poté pracoval jako editor a redaktor. Ve svých dílech se často zaměřuje na homosexuální vztahy a problém genderu. Je autorem mnoha oceňovaných knih, z nichž například Den co den byla zfilmovaná.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM