EN

Priateľky z Firefly Lane

Kristin Hannah


Prekliate aj požehnané. Dve kamarátky na život a smrť. Navzájom sa vedia zachrániť, aj si ublížiť. Krehký a silný príbeh o priateľstve, ktorý poznáte aj z Netflixu.
Román sa odohráva počas troch desaťročí a rozpráva o priateľstve dvoch dievčat, ktoré si v škole sľúbili, že zostanú najlepšími priateľkami do konca života. Netušili, čo všetko ich čaká, aké výzvy im pripraví život, ktorý sa pre každú rozbehol úplne iným smerom. Ambiciózna Tully a romantická Kate sa tridsať rokov navzájom povzbudzujú, ich priateľstvo prežíva búrky – príde aj žiarlivosť, hnev, nenávisť. Myslia si, že všetko prekonali, a vtedy ich rozdelí zrada a ich kamarátstvo podstúpi ťažkú skúšku.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Tamara Chovanová
Počet strán 480
EAN 9788056638118
Dátum vydania 2.2.2024
Vek od 18
Formát 145x230 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,73
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Nový román Kristin Hannah sa odohráva počas troch desaťročí a zobrazuje večne sa meniacu tvár pacifického severozápadu. Je to silný príbeh dvoch žien Tully a Kate a priateľstva, ktoré sa stane leitmotívom ich života. Tully a Kate sa tridsať rokov navzájom povzbudzujú, ich priateľstvo prežíva búrky – príde aj žiarlivosť, hnev, nenávisť. Myslia si, že všetko prekonali, a vtedy ich rozdelí zrada... a ich priateľstvo podstúpi ťažkú skúšku.

Román Priateľky z Firefly Lane je určený všetkým, ktorí radi popíjali jablčné víno a pritom počúvali Abbu alebo Fleetwood Mac. Nie je to len príbeh o dospievaní, ale aj o generácii žien, ktoré boli obšťastnené aj prekliate svojimi rozhodnutiami. Hovorí o sľuboch, tajomstvách a zrade. A o tej jednej osobe, ktorá vás skutočne pozná a vie, čo vás môže zraniť, ale aj zahojiť všetky rany.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kristin Hannah

Kristin Hannah

Kristin Hannah pochádza z Kalifornie a pôvodne vôbec nezamýšľala stať sa spisovateľkou. Po promócii na University of Washington, kde študovala mediálnu komunikáciu, pracovala v reklamnej agentúre v Seattli. Neskôr vyštudovala právo na University of Puget Sound a prv než sa stala spisovateľkou na plnú úväzok, pracovala ako právnička. Svoj prvý román napísala spolu so svojou mamou, ktorá v tom čase umierala na rakovinu. Kniha nikdy nevyšla. Jej najslávnejším románom je Slávik, ktorý vyšiel v 45 jazykoch a predalo sa 4,5 miliónov výtlačkov po celom svete. V slovenčine vychádza aj jej knižná predloha obľúbeného netflixového seriálu Firefly Lane.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM