EN

Moja matka

Karin Smirnoff


Sarkasticky o najtemnejších zákutiach ľudskej duše - pokračovanie oceňovaného románu Môj brat.
Moja matka je druhá časť oceňovaného debutového románu Môj brat, ktorý bol vo Švédsku nominovaný na prestížnu Augustovu cenu. Karin Smirnoff nás aj tu svojím svojráznym jazykom, rozbíjajúcim tradičnú štylistiku, prostredníctvom hrdinky Jany Kippovej zoznámi so svojskými postavami švédskeho vidieka a s temnými osudmi ďalších členov rodiny Kippovcov.

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Počet strán 352
EAN 9788056636855
Dátum vydania 10.11.2023
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,45
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Moja matka je druhá časť oceňovaného debutového románu Môj brat, ktorý bol vo Švédsku nominovaný na prestížnu Augustovu cenu. Karin Smirnoff nás aj tu svojím svojráznym jazykom, rozbíjajúcim tradičnú štylistiku, prostredníctvom hrdinky Jany Kippovej zoznámi so svojskými postavami švédskeho vidieka a s temnými osudmi ďalších členov rodiny Kippovcov.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Trilógia o Jane Kippovej"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Karin Smirnoff

Karin Smirnoff

Karin Smirnoff je švédska autorka. Roky pracovala ako novinárka, do doby, kým sa stala majiteľkou drevárskej firmy. K písaniu ju to však naďalej ťahalo, a tak napísala svoj debutový román Môj brat - prvú časť trilógie. Román si vyslúžil nomináciu na prestížnu Augustovu cenu. Karin Smirnoff je aj autorkou pokračovania svetoznámej trilógie Millennium od Stiega Larssona.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM