EN

Stane se zázrak

Zuzana Štelbaská, Adrián Macho


Poetická pohádka s ilustracemi od tvůrce milované velryby Gerdy
Človíček má každý den tolik práce! Staví hrady, stará se o zvířátka a občas si vymýšlí úplně nová, dosud nepoznaná stvoření nebo země. Když se ale jednou ráno chce vrátit ke své práci, zjistí, že všechny hrady už jsou hotové a všechna zvířátka nakrmená. Najednou má pocit, že se zastavil čas. Co teď bude dělat? Posadí se do trávy a přemýšlí. A najednou to přijde… stane se zázrak.

Informácie

Jazyk čeština
Prekladateľ Katarína Belejová H.
Počet strán 32
EAN 9788026444275
Dátum vydania 17.10.2022
Vek od 6
Formát 240x214 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,36
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Človíček má každý den tolik práce!

Staví hrady, stará se o zvířátka a občas si vymýšlí úplně nová, dosud nepoznaná stvoření nebo země.

Když se ale jednou ráno chce vrátit ke své práci, zjistí, že všechny hrady už jsou hotové a všechna zvířátka nakrmená.

Najednou má pocit, že se zastavil čas.

Co teď bude dělat? Posadí se do trávy a přemýšlí.

A najednou to přijde… stane se zázrak.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Zuzana Štelbaská

Zuzana Štelbaská

Autorka, prekladateľka a čitateľka kníh pre deti a mládež. Od pätnástich rokov pôsobí v médiách. Vytvorila stovky magazínov, moderovala živé vysielania a prenosy z východného Slovenska, podieľala sa na medzinárodných koprodukciách organizácií Circom Regional a EBU, za ktoré získala niekoľko novinárskych cien. Ako dramaturgička a scenáristka sa podieľala na mnohých detských a tínedžerských programoch. Dnes pôsobí ako šéfdramatugička magazínu Reflex pre TV Markíza. Podľa jej knihy Mami, kúp mi psa vznikol rovnomenný seriál pre RTVS. Je autorkou mnohých úspešných kníh pre deti, medzi ktoré patrí séria Záchranná stanica inšpirovaná príbehmi zvieratiek zo stanice v Zázrivej, za zmienku stoja aj jej knižky pre najmenších Stane sa zázrak a Na koniec sveta, ktoré ilustroval Adrián Macho či séria pre mladých s knihami 14-roční a 15-roční.
Zobraziť profil autora

Adrián Macho

Adrián Macho

Adrián Macho žije a pôsobí v Bratislave. Kreativita a výtvarné techniky ho sprevádzajú už odmala. Študoval umeleckú keramiku na strednej škole v Modre. Dlho sa venoval grafickému designu v reklamných agentúrach a neskôr i na voľnej nohe. Jeho talent sa však najviac prejavil, keď začal ilustrovať. Dôkazom je niekoľko detských kníh, ktoré sa aj vďaka jeho ilustráciám stali bestsellermi. V roku 2018 mu vyšiel autorský debut, detská kniha Gerda: Príbeh veľryby, rovnaký úspech malo aj jej pokračovanie Gerda: Strach má veľké oči.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM