EN

Mesační jazdci 4 - Morské žriebätko


Prázdniny nabrali nečakaný smer! Podarí sa kamarátom zachrániť zranené žriebätko?
Amara sa chystá tráviť prázdniny so svojimi kamarátmi z Mesačných stajní v jazdeckom tábore. Zdá sa, že ich čaká najlepšie leto. Keď však Amara nájde zranené žriebätko, prázdniny naberú nečakaný smer. Zranené zviera nie je len obyčajný poník – je kúzelný a potrebuje ochranu pred Nočnými jazdcami. Ak sa totiž o ňom dozvedia, budú sa snažiť žriebätko ovládnuť. Dokáže Amara s priateľmi nájsť domov pre tohto neobyčajného poníka skôr než dôjde k odhaleniu jeho tajomstva?

Informácie

Číslo dielu 4
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Vlašičová
Počet strán 160
EAN 9788056640210
Dátum vydania 14.6.2024
Vek od 9
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Chcete sa aj vy stať Skutočnými jazdcami?

Amara sa chystá tráviť prázdniny so svojimi kamarátmi z Mesačných stajní v jazdeckom tábore. Zdá sa, že ich čaká najlepšie leto – plánujú jazdiť po pláži, plávať v mori, a zároveň dúfajú, že sa im naskytne veľa príležitostí, počas ktorých si poníky budú môcť trénovať svoje magické schopnosti.

Keď však Amara nájde zranené žriebätko, prázdniny naberú nečakaný smer. Zranené zviera nie je len obyčajný poník – je kúzelný a potrebuje ochranu pred Nočnými jazdcami. Ak sa totiž o ňom dozvedia, budú sa snažiť žriebätko ovládnuť. Dokáže Amara s priateľmi nájsť domov pre tohto neobyčajného poníka skôr než dôjde k odhaleniu jeho tajomstva?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Mesační jazdci"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM