EN

Šach & mat

Ali Hazelwood


Keď sa dráma na šachovnici zmení na boj o lásku. Novinka od milovanej Ali Hazelwood.
Mallory so šachom skončila, až kým neochotne súhlasí, že si zahrá na poslednom charitatívnom turnaji. Nechtiac sa stretne s Nolanom Sawyerom, súčasným majstrom sveta. Nolanova prehra s neznámou šachistkou všetkých šokuje. Víťazstvo Mallory otvára dvere k peňažným výhram a navyše ju to k záhadnému stratégovi ťahá. Jej láska k šachu sa začne znovu prebúdzať. Hra však neprebieha len na šachovnici, žiara reflektorov je spaľujúcejšia, než očakávala, a konkurencia vie byť krutá (príťažlivá a neznesiteľná).

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Michaela Meňhartová
Počet strán 352
EAN 9788056639962
Dátum vydania 24.5.2024
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Autorka bestsellera Hypotéza lásky prináša YA debut o šachistoch, ktorí sa stretnú v zápase o vlastné srdce.

Mallory Greenleafová so šachom skončila. Potom čo tento šport pred štyrmi rokmi viedol k rozvratu jej rodiny, venuje sa svojej mame, sestrám a práci. Teda až do chvíle, keď neochotne súhlasí, že si zahrá na poslednom charitatívnom turnaji. Nechtiac sa stretne s Nolanom Sawyerom, súčasným majstrom sveta a úradujúcim šachovým bad boyom.

Nolanova prehra s neznámou šachistkou všetkých šokuje. On však túži zahrať si s ňou znova. Čo má Nolan za lubom? Bolo by múdre odísť. Vzdať sa. Hra sa skončila. Víťazstvo jej však otvára dvere k peňažným výhram, ktoré fakt potrebuje. A navyše sa nemôže ubrániť pocitu, že ju to k záhadnému stratégovi ťahá...

Mallory sa snaží svoju rodinu oddeliť od sveta hry, ktorá ju zničila. Jej láska k šachu, ktorý chcela zúfalo nenávidieť, sa začne znovu prebúdzať. Uvedomuje si, že hra neprebieha len na šachovnici, žiara reflektorov je spaľujúcejšia, než očakávala, a konkurencia vie byť krutá (príťažlivá, inteligentná a neznesiteľná).

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ali Hazelwood

Ali Hazelwood

Spisovateľka Ali Hazelwood sa narodila v Taliansku, ale štúdium ju zavialo do Ameriky, kde si dokončila doktorandský titul v neurovede. Okrem písania aj vyučuje. Vo svojej tvorbe sa venuje romantickým románom, ale zobrazuje silné hlavné hrdinky, ktoré študujú alebo pracujú v oblasti vedy. Debutovala románom Hypotéza lásky, ktorý sa stal okamžitým bestsellerom. Vo voľnom čase najradšej behá, tlačí sa koláčikmi a sleduje sci-fi filmy obklopená mačkami.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM