EN

Len pokoj, Keiko Carterová

Debbi Michiko Florence


Život na strednej škole je náročnejší, ako sa môže zdať!
Keiko Carterovú čaká začiatok nového školského roka a nové výzvy. Verí, že všetko zvládne po boku Audrey a Jenny. Keď Audrey rozhodne, že si na ples musia nájsť chlapcov, kamarátstvo sa razom zmení. Zatiaľ čo Keiko sníva o prvých bozkoch a chlapcovi, ktorý by sa jej vôbec nemal páčiť, silné priateľstvo troch kamarátok sa začína rúcať. Má Keiko pomôcť kamarátkam, hoci riskuje, že jednu z nich stratí, alebo nasledovať svoje srdce?

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Lucia Čuriová
Počet strán 288
EAN 9788056635247
Dátum vydania 8.9.2023
Vek od 10
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,42
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Keiko Carterovú čaká začiatok nového školského roka a nové výzvy. Verí, že všetko zvládne po boku Audrey a Jenny. Trojica najlepších kamarátok je pripravená vyriešiť každý problém tak ako vždy – spolu. Keď Audrey rozhodne, že si na ples musia nájsť chlapcov, kamarátstvo sa razom zmení. Jennu už nebaví prispôsobovať sa Audreyiným požiadavkám a čoskoro sa Keikine najlepšie priateľky takmer nerozprávajú. Zatiaľ čo Keiko sníva o trojitom rande, prvých bozkoch a chlapcovi, ktorý by sa jej vôbec nemal páčiť, silné priateľstvo troch kamarátok sa začína rúcať. Keiko sa musí rozhodnúť. Má pomôcť kamarátkam, hoci riskuje, že jednu z nich stratí, alebo nasledovať svoje srdce?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Debbi Michiko Florence

Debbi Michiko Florence

Debbi Michiko Florence je uznávanou autorkou viac ako 20 kníh pre deti a mládež. Jej knihy získali mnohé ocenenia. Rada píše príbehy o vzťahoch, priateľstve a rodine. Pracovala ako učiteľka, ošetrovateľka plazov či vychovávateľka v ZOO. Rodená Kalifornčanka Debbi teraz žije v Connecticute.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM