EN

Bella

Vianočný príbeh o neposlušnom šteniatku

Ali Standishová


Plnia sa vianočné želania aj neposlušným šteniatkam?
Keď sa Bella ako malé chlpaté šteniatko ocitne v rodine plnej detí, praje si len jediné: zapadnúť medzi ne a stať sa jedným z nich. Tým najposlušnejším! S dobrými nápadmi, ako to docieliť, však jej majitelia prestanú mať trpezlivosť. A tak sa ocitne v útulku. Tam od skúsených psích kamarátov pochytí nejednu múdrosť, takže keď si ju vyberie nová rodina, je odhodlaná ukázať, že je ten najlepší pes na svete. Vianoce sa blížia a aj Bella má svoje psie želanie: nájsť rodinu, ktorá ju bude milovať.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Natália Kližanová
Počet strán 176
EAN 9788056631515
Dátum vydania 28.10.2022
Vek od 7
Formát 125x195 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,295
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Keď sa Bella ako malé chlpaté šteniatko ocitne v rodine plnej detí, praje si len jediné: zapadnúť medzi ne a stať sa jedným z nich. Tým najposlušnejším! S dobrými nápadmi, ako to docieliť, však jej majitelia prestanú mať trpezlivosť. A tak sa ocitne v útulku. Tam od skúsených psích kamarátov pochytí nejednu múdrosť, takže keď si ju vyberie nová rodina, je odhodlaná ukázať, že je ten najlepší pes na svete.

Vianoce sa blížia a aj Bella má svoje psie želanie: nájsť rodinu, ktorá ju bude milovať, aj keď občas čosi vyvedie.

Splní sa Belle jej sen?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ali Standishová

Ali Standishová

Ali Standishová vyrástla v malom mestečku North Caroline a už od malička bola obklopená príbehmi. Mama jej na dobrú noc nečítala z kníh, ale vymýšľala vlastné príbehy. Ali milovala čítanie aj písanie. Každé leto navštevovala spisovateľský tábor a počas roka trávila popoludnia po škole na krúžkoch poézie. Po štúdiu na vysokej škole pracovala ako učiteľka. Jej debutom bola kniha pre deti The Ethan I was Before, za ktorú získala mnoho ocenení. Vo vydavateľstve Albatros jej vyšla kniha Bella, vianočný príbeh o neposlušnom šteniatku.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM