EN

Výlety po Slovensku - S deťmi i bez nich

Eva Obůrková, Martina Antošová


Spoznajte to NAJ zo Slovenska!
Dumáte, kam vyraziť na výlet, aby bol zaujímavý pre vás aj pre vaše deti? Hľadáte inšpiráciu a praktického radcu? V tejto knihe nájdete výber tých najlepších slovenských lokalít, ktoré stoja za návštevu, či už cestujete s deťmi, alebo bez nich. Hrady, múzeá, aquaparky, zoologické aj botanické záhrady – vyberie si každý. Publikáciu dopĺňajú stovky fotografií a ilustrácií, prehľadná mapa i kontakty, informácie, ktoré vám pomôžu naplánovať si výlet presne na mieru.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 168
EAN 9788056633915
Dátum vydania 19.5.2023
Vek od 18
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,59
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Dumáte, kam vyraziť na výlet, aby bol zaujímavý pre vás aj pre vaše deti? Hľadáte inšpiráciu a praktického radcu? V tejto knihe nájdete výber tých najlepších slovenských lokalít, ktoré stoja za návštevu, či už cestujete s deťmi, alebo bez nich. Hrady, múzeá, aquaparky, zoologické aj botanické záhrady – vyberie si každý. Zavedieme vás do rozprávok aj do histórie, na malebné miesta aj do tajomného podzemia. Publikáciu dopĺňajú stovky fotografií a ilustrácií, prehľadná mapa i kontakty, informácie, ktoré vám pomôžu naplánovať si výlet presne na mieru.

V KNIHE NÁJDETE:

• stovky tipov na výlety po všetkých kútoch Slovenska za každého počasia a v každom ročnom období

• rozdelenie do 13 tematických kapitol

• informácie o otváracích dobách a cenách vstupného

• overené kontakty – internetové stránky, telefóny a e-maily

• prehľadnú mapu a register pre ľahšiu orientáciu

Eva Obůrková – novinárka, reklamná textárka a ilustrátorka na voľnej nohe, dievča do koča i do voza, gašparko i čierna ovca dvoch rodín, manželka, mamička, slúžka, otrokyňa, vešiak i pohovka, chovateľka detí, mačiek, psov a všetkého, čo sa vzájomne nezožerie. www.skliba.cz

Martina Antošová – korporátna kancelárska myš na plný úväzok, vo voľnom čase prekladateľka, milovníčka kníh, psíkov, divadla, kávy, cestovania a dlhých slnečných dní.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Eva Obůrková

Eva Obůrková

Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM